EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 7.3. - Pe 31.12.2021  /  TikettiStream  / 

KJC Iisalmi Stream: Kausikortti 2021

KJC Iisalmi Stream: Kausikortti 2021 Liput

Koko Jazz Club Iisalmi tarjoaa Suomen parasta jazzia sunnuntaisin alkaen klo 12!

Konsertit ovat nähtävissä viikon, joten voit nauttia konsertista sinulle parhaiten sopivana aikana. Voit lunastaa lipun konsertti kerrallaan tai ostaa kausikortin, jolla näet kaikki KJC Iisalmen vuoden 2021 stream-konsertit.

Katso lista tulevista ja katsottavissa olevista konserteista TÄÄLTÄ .


Ikäraja: Ikärajaton

Stream-ohjeet

KJC Iisalmi Stream kausikortilla näet kaikki vuoden KJC Iisalmi 2021 stream-konsertit! (Huomioithan, että kausikortti ei sisällä KJC streamejä, ainoastaan KJC Iisalmi Stream -konsertit.) Konsertit ovat pääsääntöisesti katsottavissa viikon ajan. Listan konserteista löydät täältä .

Pääset katsomaan kaikki konserttit osoitteessa tiketti.stream kausikortistasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan. Sama lippukoodi toimii kauden aikana kaikkiin konsertteihin, joten säilytäthän lipun huolellisesti.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot