EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.9.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kivesveto Go Go - Ei kiinnosta metriäkään -sinkun julkkarit w/ Flippipuisto

Kivesveto Go Go - Ei kiinnosta metriäkään -sinkun julkkarit w/ Flippipuisto Liput

Ladataan…

Kivesveto Go Go:lta Ei kiinnosta metriäkään -EP

Kouvolan edustusjoukkue Kivesveto Go Go lohkaisee ensimmäisen sinkun talvella ilmestyvästä Ei kiinnosta metriäkään EP:ltä, jonka julkaisevat helsinkiläinen Rock'n'Roll Bullshit Recorsd ja turkulainen Blast Of Silence Records.

EP:n nimikkokappale Ei kiinnosta metriäkään kertoo, miten ennen Lepakkomiehen-keikkaa bändi oli valmistautumassa soitantoon viereisessä ravintolassa. Kulmaloossissa istui tuttuja ja tuntemattomia. Eräs yhtyeen ystävä kysyi pöydässä istuneelta, bändille tuntemattomalta, Markukselta (nimi muutettu), lähtisikö hän katsomaan tänään Kivesveto Go Go -yhtyettä?
"Ei kiinnosta metriäkään", oli miehen toteava mutta peruuttamaton vastaus. Myöhemmin bändi on tutustunut tähän herrasmieheen, joka pysyy vieläkin järkähtämättömänä päätöksessään.

Illan toisena bändinä nähdään helsinkiläinen Flippipuisto, joka julkaisee myös syksyn aikana uutta materiaalia. Keikalla tullaan kuulemaan runsaasti uutta materiaalia yhtyeen tulevalta debyyttipitkäsoitolta. Flippipuiston keikkakokoonpanoa Loosessa tulee vahvistamaan mm. Lehtivihreät- ja Monday Box -yhtyeistä tuttu Ben "Päällikkö" Aaron. Bändien välissä illan levymusiikista vastaa DJ RÄKÄ-BERGMAN!

Facebook-tapahtuma täällä.

21:00 Ovet
21:30 Flippipuisto
22:30 Kivesveto Go Go

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.