EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.5. - La 1.6.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Kivesveto Go Go

Kivesveto Go Go Liput

Ankeen kesän avajaisviikonloppu!

Kivesveto Go Go julkaisee uutta ja vanhaa musiikkia ja soittaa sen kunniaksi peräti kaksi keikkaa Bar Loosessa touko-kesäkuun taitteessa.

Kivarit soittaa molemmilla keikoilla toisistaan poikkeavat setit, vaihtuvien lämppäreiden kanssa, joten kumpaakaan iltaa ei kannata missata!


Perjantai 31.5.  Kivesveto Go Go W/ Lokit, Tarkkis + DJ Jack Popcorn

Pejantaina 31.5. Kivesveto Go Go juhlii debyyttialbumi Tutti Frutin kymmenvuotistaivalta. Bändi julkaisee loppuunmyydystä albumistaan 400 kappaleen uusintapainoksen, joka ilmestyy toukokuun alussa. Kivarit soittaa albumin alusta loppuun ja siihen muut hitit päälle. Illan lämmittelybändeinä lavalle nousevat Lokit ja Tarkkis.

Tarkkis
Tarkkiksen melodisessa ja reippaassa suomenkielisessä punkrockissa soivat kaikki vuodenajat. Singlet kuten: Pikkukaupungin tyttö ja Ikävä iskevät elämänmakuisilla lyriikoillaan ja tanssijalkaa vipattavilla soitannoillaan läpi paatuneimmankin punkkarin.

Lokit
Lokit on kymmenen vuotta kasassa ollut helsinkiläinen rokkibändi. Jos Beach Boys olisi aurinkoisten surffirantojen sijaan viettänyt aikaansa 90-luvun lama-Suomessa, Mustalammen rannalla laskuhumalassa ja lenkkarit märkänä kuunnellen kasettimankasta Kasevaa ja Sonic Youthia, se olisi luultavasti kuulostanut Lokeilta.

Lauantai 1.6. Kivesveto Go Go w/ Heavenly Hindquarters + DJ Joe Caligula

Lauantaina 1.6. juhlat jatkuvat uuden Tuomiopäivä-seiskatuumaisen julkaisubileiden merkeissä. Keikalla kuullaan uuden julkaisun kaikki kappaleet sekä perussetti vanhempia klassikoita. Lauantain lämmittelybändinä nähdään harvinaista herkkua, sillä ennen Kivareita lavalle nousee yksinoikeudella todellinen yllätysnimini Heavenly Hindquaters!

Heavenly Hindquarters
Maineeltaan aavistuksen mystinen, viime vuosina erittäin harvoin elävänä bongattu Heavenly Hindquaters palaa lavalle entistä ehompana tai vähintään yhtä kömpelönä ja keskeneräisenä kuin kulta-aikoinaan noin kymmen tahi viisitoista ajast’aikaa takaperin.Konkarit ja konssöörit muistanevat tämän neljän miehen ja yhden naisen kokoonpanon esimerkiksi legendaarisesta Am I Death Or Just Naked? -demostaan, joka aikoinaan herätti kuhinaa itäisen kantakaupungin erittäin eksklusiivisissa harrastajapiireissä.Punkrockiinsa niin CBGB’sin kulta-ajoista kuin 60-luvun heleän ajattomista pop-melodioista vaikutteita ammentaneen yhtyeen musiikkia on kuvailtu yhtäältä ”hahmottomaksi mekkalaksi”, toisaalta ”T-REXiksi tuplanopeudella”. Mikäli siis bändiin ei ole aiemmin tullut tutustuttua, on nyt korkea aika saapua muodostamaan asiasta mielipide!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18

Perjantai 31.5. Kivesveto Go Go W/ Lokit, Tarkkis + DJ Jack Popcorn

Aikataulu:
20.30 Ovet
21.00 Tarkkis
21.45 Lokit
22.30 Kivesveto Go Go

Lauantai 1.6. Kivesveto Go Go w/ Heavenly Hindquarters + DJ Joe Caligula

Aikataulu:
20.30 Ovet
21.00 Heavenly Hindquarters
22.00 Kivesveto Go Go

---

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 15 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]