EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 6.4.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

KIUSA, Paha Kurki, PRC

KIUSA, Paha Kurki, PRC Liput

KIUSA

KIUSA on tuore helsinkiläinen punkrockin lupaus, jonka musiikissa yhdistyy suoraviivainen punk ja koukuttava pop. Trio luottaa tarttuviin kertosäkeisiin sekä laulettaviin melodioihin, luoden kiistämättömiä anthemeita kaikille rämisevän rockin ystäville. Yhtye on aktiivisen keikkailun myötä kasannut energisen liveshown, joka tempaa kuuntelijan takuulla mukaansa.

Paha Kurki
“Kuunneltiin Allun kaa biisi autossa. Aivot sulaa jää päähän soimaan niin että aivot sulaa.”
– Jussi Pelkonen ja Aleksi Ripatti, Ursus Factory

Tuore helsinkiläinen rock-trio, Paha kurki, tarjoilee raskaita riffejä ja tarttuvia pop-melodioita. Sanoitukset käsittelevät hellän ironisesti nuoren aikuisen sielunmaisemaa, ihmissuhteista mielen haasteisiin. Yhtyeen musiikissa näennäisen huoleton soitanta luo vastustamattoman grooven ja kertosäkeet kruunaa ärsyttävän tarttuva koukku.

PRC

Freesi pop-tulokas PRC kertoo tarinoita kipaleissaan mm. yläasteen ihastumisista ja sängyn alla asuvista hirviöistä.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 6.4.2023 19:00.