EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.3.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Kiuas, Tyrantti

Kiuas, Tyrantti Liput

Kiuas kiertueelle keväällä 2024

Kiuas kuumenee jälleen keväällä! Metalliyhtye lähtee kiertueelle maaliskuussa 2024 ja esiintyy kuukauden sisään seitsemällä klubilla ympäri Suomen. Uusina kaupunkeina ovat Espoo, Seinäjoki ja Jyväskylä, joissa Reheated-paluukiertue ei vieraillut. Keikat ovat Kiukaan ainoat klubiesiintymiset vuoden 2024 aikana ja niillä tullaan kuulemaan uusittu settilista sekä uutta Kiuas-materiaalia.

“Luvassa ikimuistoisia keikkaelämyksiä, joita ei sovi kenenkään missata, joten nähdään siellä. Me lunastetaan lupaukset ja räjäytetään!”, toteaa Kiukaan kitaristi-säveltäjä Mikko Salovaara.

Vuonna 2000 perustettu Kiuas julkaisi ensimmäisen albuminsa ”The Spirit Of Ukko” vuonna 2005. Bändin toistaiseksi viimeisin levy on vuonna 2010 julkaistu ”Lustdriven”. Alkuperäiskokoonpanollaan esiintyvä yhtye palasi keikkalavoille loppuvuodesta 2022 menestyksekkään paluukiertueen merkeissä. Yhtye on työstänyt uutta musiikkia paluun jälkeen ja sitä tullaan kuulemaan kevään 2024 kiertueen aikana.

Keikan lämmittelijänä nähdään suomenkielistä perinneheviä tykittävä Tyrantti! Kotimaisen rock- ja metalliyleisön tietoisuuteen vuoden 2019 debyyttialbumilla ja kunnianhimoisella kakkosalbumi Orjaplaneetalla noussut trio tunnetaan niin monista suomiheavyn moderneista klassikkobiiseistä kuin hyperenergisistä live-esiintymisistä. Tyrantti katkaisee tänä keväänä yli kolmen vuoden julkaisutaukonsa, kun yhtyeen kolmannen albumin ensimmäiset singlet näkevät päivänvalon. Uutta musiikkia kuullaan myös livenä kevään keikalla.

Illan aikataulu:
20:00 ovet
20:30 Tyrantti
21:30 Kiuas

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18/S
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 32 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Tapahtumassa on rajattu anniskelualue.

***

Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu Ry ja Luonnonperintösäätiö ovat perustaneet keräyksen, jonka tarkoituksena on etsiä ja rauhoittaa suojelualue Selmun toiminta-alueelta Etelä-Pohjanmaalta.

Ympäristölipun +3€ lahjoitetaan lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Rytmikorjaamon metsä -keräykseen.

Osallistu Rytmikorjaamon metsä -kampanjaan Luonnonperintösäätiön kampanjasivulla!