EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.6.2023  /  Olympia  /  Tampere

Kiuas

Kiuas Liput

KIUAS TAMPEREEN OLYMPIAAN!

Kiuas lämpenee jälleen kesäkuussa. Menestyksekkääksi osoittautuneen paluun niin festari- kuin klubilavoille tehnyt metalliyhtye soittaa valikoituja keikkoja Suomessa kevään ja kesän 2023 aikana ja saapuu Tampereen Olympiaan 2. kesäkuuta. Kiuas tarjoilee keikalla ripauksen aivan uutta ennenkuulematonta materiaalia ja lisäksi kuullaan klassikkolevyiltä biisejä, joita yhtye ei ole aiemmin esittänyt livenä.

"Aiemmin tekemämme paluukeikat ovat sytyttäneet yhtyeen roihuamaan uuden alkuvoimaisen tulen voimalla, ja nyt haluamme tarjota yleisölle vielä voimakkaamman ja unohtumattomamman kokemuksen. Loppukeväällä ja alkukesän koittaessa tullaan kuulemaan takuuvarmojen Kiuas-klassikoiden lisäksi myös aiemmin vain levyiltä kuultuja biisejä sekä myös aivan tuoreita vastikään salaisessa Kiuas-laboratoriossa synnytettyjä euforisia säveliä. Yleisön onkin siis paras pitää penkistään kiinni tiukasti!", toteaa bändin kitaristi Mikko Salovaara.

Vuonna 2000 perustettu Kiuas julkaisi ensimmäisen albuminsa "The Spirit Of Ukko" vuonna 2005. Bändin toistaiseksi viimeisin levy on vuonna 2010 julkaistu "Lustdriven". Alkuperäiskokoonpanollaan esiintyvä yhtye teki loppuvuodesta 2022 paluukiertueen, jonka keikat myytiin lähes järjestään loppuun.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi

Myynti loppuu 2.6.2023 23:59.