EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.5.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

KISSA (Levyjulkkarit) + KiPPO

KISSA (Levyjulkkarit) + KiPPO Liput

5. Toukokuuta bailataan Kissan Apinalinna-levyn julkkareita Korjaamon Vaunusalissa!

Toukokuussa 2023 ilmestyvä Kissan toinen albumi Apinalinna tulee tarjoamaan sähköistä rokkia sekä herkullista pop-estetiikkaa. Levy on samanaikaisesti herkkä, hienostunut ja kunnianhimoinen. Apinalinnasta löytyy aiempaan tuotantoon verrattuna enemmän syvyyttä, tarttuvia koukkuja, isoja sovituksia ja suuria tunteita huolellisesti yhteen liimattuna. Levyn teemoja ovat kaupunki, juurettomuus, sen yläpuolelle nouseminen sekä tietenkin RAKKAUS. 

Kissa on yhdistelmä glitterin kyllästämää 70-luvun glam spektaakkelia, dekatenttia kapinaa kapinaa vastaan ja kiihkeää rakkautta. Yhtye ammentaa musiikillisen ja lyyrisen voimansa huolettomasta rock 'n' rollin alkulähteestä, herkästä ja kuplivasta glam-estetiikasta sekä voimapopin isoista harmonisista kitaroista ja melodiakoukuista.

Mukana juhlissa myös KiPPO, joka tarjoilee Suomen parasta hot emo musaa tunteennälkäisille! Jos tykkäät haikeista, mutta suurella energialla toimitetuista äänistä, niin varaa mieleesi ja sydämeesi tilaa tälle uudelle powertriolle. Hauska fakta: bändin solisti Liisa Tani (Sir Liselot) on Kissan Apinalinna- levyn tuottaja, ja rumpali Jyrki Rehell äänitti ja miksasi sen.

20:00 OVET

21:00 KiPPO

22:00 KISSA


www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
KiPPO 21:00 KISSA 22:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,5 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.