EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 23.3.2019  /  On The Rocks  /  Helsinki

KISS and Hard Rock Convention II: Bob Kulick, Ron Keel, Jean Beauviour

KISS and Hard Rock Convention II: Bob Kulick, Ron Keel, Jean Beauviour Liput
Takaisin

Ladataan…

KISS & Hard Rock Convention II Expo Helsingissä 23.3.2019

KISS Army Finland järjestää yhdessä On The Rocksin kanssa KISS & Hard Rock Convention II:n lauantaina 23.3.2019 Helsingissä On The Rocksissa alakerrassa. Tapahtumassa ovat paikalla mm. Bob Kulick ja Ron Keel.

Mukana tapahtumassa ovat myyntipöydillään TPL Records (SWE), Keltainen Jäänsärkijä, T-Shirt By Mail (SWE), KISS Army Sweden sekä monia muita. Livemusiikki kuuluu olennaisena osana Conventioneihin, joten tälläkin kertaa paikalle on kutsuttu useita artisteja, joista osa ei suoranaisesti liity KISS:iin. Tästä syystä nimeksi valikoitui KISS & Hard Rock Convention II ja tapahtuma onkin tarkoitettu kaikille raskaamman rockin ystäville.

Tänä vuonna artistivieraiksi saapuvat mm. Grammy-palkittu tuottaja, W.A.S.P.ista ja KISSin haamukitaristina tunnettu Bob Kulick sekä Black Sabbathista ja Keelistä tuttu Ron Keel, sekä Jean Beauviour, joka on levyttänyt, esiinytynyt mm. Plasmaticsin, Little Stevenin, Ramonesin, KISS:in, Crown of Thornsin ja Voodoo X:n kanssa.

Illan housebändinä toimii monessa liemessä keitetty KISS tribuutitbändi PSBS, jonka vokalistina toimii Lordista tuttu Sampsa Astala.

Kaikki paikalla olevat vieraat esiintyvät paikallisten muusikoiden säestämänä ja tapaavat fanejaan, sekä vastaavat yleisön ja järjestäjien kysymyksiin livehaastatteluissa. Artisteilla on myös omat myyntipöytänsä.

"Pyrimme takaamme sen, että kaikki halukkaat saavat tavata henkilökohtaisesti haluamansa artistit, pyytää valokuvia, ja miksei vaikka muutamia nimikirjoituksiakin. Kaikilla artisteilla on kertomansa mukaan runsaasti myytävää mukana, joten siitä homma ei ainakaan jää kiinni." kertoo Marko Syrjälä, KISS Army Finlandin puheenjohtaja.

Lisää artisteja ilmoitetaan lähipäivien aikana!

 

KISS & HARD ROCK CONVENTION II
23.03.2019
On The Rocks, Mikonkatu 3, 00100 Helsinki www.rocks.fi
Liput: 26/27 €
OTR- tai KISS-kortilla: 24/25 €
Lippu päivä Expoon (11:00-17:00) 16,50/17 €

 

Päivä tapahtuma: 11:00-17:00
Koko päivän tapahtuma: 11:00-24:00

http://www.kissarmyfinland.com/tapahtumat/kiss-hard-rock-conventionii/
www.kissarmyfinland.com

Tapahtuman virallinen Facebook tapahtuma löytyy tästä.

www.rocks.fi


Päivätapahtuma on ikärajaton, iltatapahtuma K-18.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.