EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ti 8.6.2021  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Kishi Bashi (USA)

Kishi Bashi (USA) Liput

HUOM! Tapahtuma siirtyy kesäkuulle 2021.

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 31.8.2020 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

***

YHDYSVALTALAINEN LAULAJA, MULTI-INSTRUMENTALISTI JA LAULUNTEKIJÄ KISHI BASHI TAVASTIALLE!

Kishi Bashi on yhdysvaltalainen laulaja, multi-instrumentalisti ja lauluntekijä oikealta nimeltään Kaoru Ishibashi. Seattlessa syntyneen ja Virginian Norfolkissa nuoruutensa viettäneen Ishibashin molemmat vanhemmat työskentelivät professoreina Old Dominion Universityssä. Ennen kun Ishibashista tuli tunnettu viulisti, lähti hän opiskelemaan elokuvasävellystä Berklee College of Musiciin. Myöhemmin Ishibashi on kiertänyt ja äänittänyt ympäri maailmaa muun muassa Regina Spektorin, Sondre Lerchen ja The Athensin kanssa.

Kishi Bashi tunnetaan myös laulajana ja perustajajäsenenä newyorkilaiselle elektronisen rockin yhtyeelle Jupiter Onelle. Vuonna 2011 Ishibashi lähti soolouralle keikkaillen muun muassa Sondre Lerchen , Alexi Murdochin ja of Montrealin kanssa. Vuonna 2012 Kishi Bashi toimi of Montreal-yhtyeen lämppärinä yhtyeen kevätkiertueen kaikilla keikoilla.

Pian Montrealin kanssa tehdyn kiertueen jälkeen Ishibashi julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa nimeltä "151a". Albumin julkaisi Joyful Noise Recordings. NPR:n All Songs Consideredin isäntänä toiminut Bob Boilen listasi Kishi Bashin yhdeksi vuoden 2012 suosikkiartisteistaan saatesanoilla: "a radiant, uplifting soundscape with songs such as Bright Whites."

Uransa aikana Kishi Bashi on soittanut maailmankuuluilla festivaaleilla kuten SXSV ja Austin City Limits. Hän on kiertänyt maailmaa äärimmäisen mielenkiintoisten artistien kanssa ja lanseerannut oman kahvimaun. Nyt on aika laittaa uusi sulka hattuun, kun artisti saapuu esiintymään Suomeen. Kesäkuun 28. Päivä maailmalla arvostettu viulisti esiintyy Helsingin Tavastialla!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Myynti loppuu 8.6.2021 20:00.