EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.9.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Kirkkovene - Eka keikka, High School Dropouts

Kirkkovene - Eka keikka, High School Dropouts Liput

Kirkkovene saapuu viimein On The Rocksiin! Illan lauteet lämmittää High School Dropouts!

Koko illan levyissä DJ Calvo Atletico & DJ WakeUpKaz

Liput: 10€ + eteispalvelumaksu
Ovet: 21:30

Showtime:
22:30 HSDO
00:00 Kirkkovene
21:30 --> DJ Calvo Atletico & DJ WakeUpKaz

Toiveisiin on viimein vastattu. Melkein neljä ja puoli miljoonaa streamia Spotifyssa kerännyt Kirkkovene soittaa ensimmäisen keikkansa On the rocksin lauteilla.

Alunperin Ripsipiirakka -tribuuttiorkesteriksi perustettu yhtye on tunnettu ennen kaikkea punk rockiksi käännetyistä covereistaan, mutta ovat he saaneet aikaan myös kolme albumillista omia kappaleita. 

Suomen pop-punkin lipunkantaja, Tamperelainen High School Dropouts on elävä esimerkki siitä, että 90- ja 2000-luvun pop-punk elää ja voi hyvin!

Yhtyeen keikalla kaahataan bändejä kuten Blink-182, Green Day, The Offspring, Sum 41 ja paljon muutakin. Bändin keikoilla on luvassa kaikki ne haikeimmat, kliseimmät ja nostalgisimmat skeittipunkin klassikot menneiltä vuosilta!

High School Dropouts perustettiin vuonna 2016 ja on sittemmin soittanut yli 100 keikkaa Suomessa, Tanskassa sekä Virossa. Yhtye on esiintynyt mm. Nummirockissa ja Provinssissa ja lämmitellyt keikkalavoja yhtyeille kuten Millencolin, Raised Fist, The Casualties, Disco Ensemble ja Turmion Kätilöitä. Bändi on soittanut myös useamman festivaalin jatkoklubeilla.

Kuten bändi on jo viisi vuotta julistanut - Pop-punk is not dead!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:30-04:00

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.