EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 2.5.2020  /  Konepaja-sali  /  Helsinki

Kirk Lightsey Quartet

Kirk Lightsey Quartet Liput

Tapahtumalle etsitään uutta päivämäärää. Lipunmyynti aukeaa taas, kun uusi päivä on löytynyt. 

Jos olet ostanut lipun alkuperäiselle päivämäärälle, odota rauhassa viestiä meiltä. Lähetämme tiedon uudesta päivämäärästä ja mahdollisesta palatuskäytännöstä suoraan sähköpostiisi heti, kun tiedot varmistuvat. 

Mikäli uutta päivää ei löydy ja tapahtuma peruuntuu, otamme lipunostajiin yhteyttä sähköpostitse lippujen palauttamisesta.

______________________

Legendaarinen Kirk Lightsey - yksi viimeisistä hard bop -pianisteista esiintyy Konepaja-salissa lauantaina 2. toukokuuta

Kirk Lightsey syntyi Detroitin tuottoisaan musiikkiskeneen vuonna 1937. Tismalleen saman ikäinen Lightseyn kouluyhtyeen jäsen Ron Carter näytti viime kesänä Pori Jazzissa, kuinka upeasti soitto vielä legendoilla kulkee. Lightsey on pitkällä urallaan esiintynyt, ja tehnyt yhteistyötä monien jazz-huippujen mm. Chet Baker, Dexter Gordon, Sonny Stitt, Freddie Hubbard, George Coleman, Pharoah Sanders, Betty Carter etc. kanssa.

Mukana konepaja-salin keikalla nähdään myös kenties Euroopan tulisin tenori - unkarilainen Gabor Bolla. 31-vuotias saksofonisti on arvostettu ja palkittu jazzmuusikko kansainvälisestikin. Hän on esiintynyt jazzfestivaaleilla ja -klubeilla ympäri maailmaa lukuisten tähtien kanssa mukaan lukien Jeff Train Watts, Randy Brecker, Gregory Hutchinson, Johnny Griffin, ja Gary Peacock.

Ruotsalainen Daniel Franck on yksi Euroopan kysytyimmistä basisteista. 40-vuotias Franck on asunut Kööpenhaminassa vuodesta -97, ja on kiertänyt Eurooppaa useiden tunnettujen taiteilijoiden mm. Benny Golson, Albert Tootie Heath, Joey Calderazzo, Antonio Farao, Lewis Nash, George Garzone etc. kanssa.

Rumpali Aleksi Heinolan perinnetietoinen soitto on noteerattu korkealle, ja hän on nousevassa asemassa suomen jazzskenessä. 26-vuotias Heinola onkin palkittu Koko Jazz Clubin ensimmäisellä tunnustuspalkinnolla, sekä Erik Lindströmin rahaston apurahalla. Esiintynyt mm. Jukkis Uotila, Sinne Eeg, Leroy Jones, Max Ionata, Jukka Perko, Teemu Viinikainen kanssa.

Kirk Lightsey Quartet

Lineup:
Kirk Lightsey (US) - piano
Gabor Bolla ((HU) - tenor sax
Daniel Franck (SE) - bass
Aleksi Heinola (FI) - drums

"Elämä on kuin jazzia... se on parasta improvisoituna."

Facebook-tapahtuma

nofear.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Konepaja-sali
Aleksis Kiven katu 17, 00510, Helsinki