EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.6.2024  /  Kirjaslammen tanssilava  /  Valkeakoski

Kirjazz & Blues 2024

Kirjazz & Blues 2024 Liput

Kirjaslammen tanssilavan miljöössä Valkeakoskella järjestettävä Kirjazz & Blues -minifestivaali tarjoaa kesäkuun alussa herkkua rytmimusiikin ystäville nyt jo 15. kertaa. Jazzin, bluesin ja rytmimusiikin ystävien korvia hellivät Elina Teini, Roamin´ Street Band, Relax Trio ja Jo´ Buddy.

Laulaja-lauluntekijä Elina Teinin tummanpuhuvat popkappaleet käsittelevät nuoren naisen periksiantamattomuutta ja haavoittuvaisuutta rakennusaineinaan persoonallinen ja tunteikas soul-ääni, mieleenpainuvat melodiat ja suorapuheiset lyriikat. Sävellykset ja suurin osa sanoituksista ovat Elina Teinin omaa käsialaa.

Roamin´ Street Band on New Orleans- henkinen bändi, jonka mukaansatempaava, ”second line- streetbeat” ja soundimaailma yllättää iloisesti sellaisetkin kuulijat, joissa sana ”jazz” saattaa herättää ennakkoluuloja.

Niin rockabillystä, psychobillystä, kuin punkistakin ammentava raumalaislähtöinen Relax Trio on kulkenut tinkimättömästi omaa linjaansa kohta jo vuosikymmenen ajan. Relax Trio on tunnettu paitsi kotimaassa, myös Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Elämäntyöpalkittu laulaja-kitaristi-lauluntekijä Jo´ Buddy levittää musiikillaan elämäniloa, on samanaikaisesti raakaa, ajatonta ja maanläheistä. Jussi Raulamo on esiintynyt Jo´Buddy-nimellä jo vuodesta 1996 ja on esiintynyt 25-vuotisen keikkailu-uransa aikana yli 2000 kertaa ja kymmenessä eri maassa.

Aikataulu:
18:00 ovet
18:30 Elina Teini
19:30 Roamin´ Street Band
21:00 Relax Trio
22:30 Jo´ Buddy

www.musarit.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Ilmainen sisäänpääsy alle 7-vuotiaille.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Kirjaslammen tanssilava
Hakalantie 6, 37600, Valkeakoski