EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.6.2022  /  Kirjaslammen tanssilava  /  Valkeakoski

Kirjazz & Blues 2022

Kirjazz & Blues 2022 Liput

Esiintymässä: Timo Lassy Trio, Wiley Cousins Trio, JJ Nybergh & The Bluesradiators, Roamin' Street Band.

Välivuoden jälkeen lauantaina 11. kesäkuuta Kirjaslammen tanssilavalla päästään jälleen nauttimaan rytmittelyn ilosta, kun järjestyksessään jo 13. Kirjazz & Blues -minifestivaali herättää luonnonkauniin Kirjaslammen eloon.

Kirjazz & Bluesin illan starttaa vanhaa 1910-1930 lukujen New Orleans -vaikutteista jatsia soittava 11-henkinen pirkanmaalainen kokoonpano Roamin' Street Band. Ohjelmiston perusta on jazzin alkuaikojen iloisissa ja tanssittavissa standardeissa – modernilla twistillä.

Tapahtuman toinen esiintyjä JJ Nybergh & The Bluesradiators soittaa tinkimättömällä motolla: Blues on hyvä fiilis! Yhtyeen soitossa voi kuulla vivahteita funkista, rockista, bluesista ja gospelistakin.

Kirjazz & Bluesin lavalla ennenkin nähty saksofonisti Timo Lassy tekee paluun uuden kokoonpanonsa Timo Lassy Trion kanssa. Yhtyeen musiikissa on kuultavissa vahvasti 1960-luvun soul jazz, jota on maustettu muhkeilla jousisovituksilla ja elektronisilla elementeillä. Triossa ovat mukana Lassyn lisäksi Ville Herrala (basso) sekä Jaska Lukkarinen (rummut).

Illan päätteeksi lavalle nousevan energisen Wiley Cousins Trion musiikissa kuullaan r&b:a, rokkia, bluesia, kantria, rockabillyä ja näiden kaikkien sekoitusta funkisti ja New Orleans -hengessä, perinteitä kunnioittaen. Mukana triossa soittavat teksasilaisen Wiley Cousinsin lisäksi Tommi Laine (kitara) sekä Ville Lehtovaara (rummut).

www.valmu.com/kirjazzblues


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

Esiintymässä: Timo Lassy Trio, Wiley Cousins Trio, JJ Nybergh & The Bluesradiators, Roamin' Street Band.

Myynti loppuu 11.6.2022 18:00.
Kirjaslammen tanssilava
Hakalantie 6, 37600, Valkeakoski