EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.2.2023  /  Basso Club  /  Oulu

Kinkkuklubi: Valentine's Variety Show

Kinkkuklubi: Valentine's Variety Show Liput

Vuoden ensimmäinen Kinkkuklubi sykähdyttää koko illan varieteeshowllaan! Lavalla nähdään burleskia mahdollisimman monipuolisesti kahdeksan esityksen verran, ja tottakai myös aivan Oulussa ennennäkemättömiä numeroita. Illan aikana nautimme muutamista teemaan sopivista esityksistä mutta myös ystävänpäivästä vähemmän välittävälle yleisölle löytyy erilaisia herkkupaloja 😉 Anna burleskin ja Kinkkuklubin yllättää itsesi ja saavu kimaltamaan kanssamme! Basso Clubin lavalla nähdään tällä kertaa...

MABEL MOONSHINE (EE/FI)
HONEY B'ZARRE (HKI)
LALA L'MORE
RUBY LA ROUGE
MACY MACABRE
THE CRUEL-LA-LA'S

Illan juontaa jo legendana syntynyt Vieno Huttunen, jota avustaa hänen komea allaspoikansa Oscar Opium. Tulethan tapahtumaan vain terveenä. Tapahtuman järjestää Kinky Carnival Burlesque ry ja More Burlesque.

Facebook

www.kinkycarnivalburlesque.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Esityksen kesto 2 h.

VIP-lippu sisältää kuusi sisäänpääsyä ja istumapaikat parhaimmissa loosseissa lavan läheisyydessä.
VIP-liput myynnissä vain ennakkoon.

    Lippujen varausaika 2 päivää.

    Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

    Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

    Myynti loppuu 11.2.2023 19:00.