EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 14.11.2020  /  Basso Club  /  Oulu

Kinkkuklubi: Huono nainen! -burleskishow

Kinkkuklubi: Huono nainen! -burleskishow Liput

Oulun päräyttävin burleskiklubi, Kinkkuklubi tulee taas!

Marraskuun synkkyys vaatii osakseen kiistatonta femme-voimaa, jota juhlistamme jälleen uunituoreiden esitysten ja upean kimaltavan esiintyjäkaardin voimin. Tällä kertaa klubimme teema on "Huono nainen" - tule siis katsomaan vartalotarinoita, jotka kertovat epäsovinnaisten naisten elämästä ja unelmista! Lavalla nähdään sekä Suomi-burleskin tunnetuimpia nimiä, että aivan uusia esiintyjiä uunituoreine numeroineen.

Klubilla esiintyvät...

BETTIE BLACKHEART (HKI)
VEDA DECADENZA (HKI)
BETTIE & VEDA (HKI)
SALOMÉ SHANGRI-LA
DONA CATNIP
MACY MACABRE
O'DETTA OPIUM

... sekä kaksi myöhemmin julkaistavaa yllätysnumeroa! Ilta koostuu siis huikeasta yhdeksän esityksen kattauksesta, josta ei räväkkää menoa ja vaarallisia kurveja puutu. Shown juontaa klubin tuottaja Lala L'More ja pickupina näemme aivan tuoreen viettelijättären, josta kerromme myöhemmin lisää.

Facebook

 

Huom! Showmme noudattaa THL:n ohjeistuksia turvaväleistä ja hygieniasta. Pyrimme klubilla mahdollisimman turvalliseen ympäristöön. Ethän tule tapahtumaan oireilevana.

kinkycarnivalburlesque.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kesto 2 h.

VIP-lippu sisältää: kuusi sisäänpääsyä ja istumapaikat parhaimmissa loosseissa lavan läheisyydessä. VIP-liput myynnissä vain ennakkoon.

Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Myynti loppuu 14.11.2020 20:00.