EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 24.7.2021  /  Basso Club  /  Oulu

Kinkkuklubi: Fresh from the Oven - Uusien burleskitulokkaiden ilta

Kinkkuklubi: Fresh from the Oven - Uusien burleskitulokkaiden ilta Liput


Nyt se vihdoin tulee! Pitkän odotuksen jälkeen saamme ensimmäistä kertaa kokonaisen uusien burleskitulokkaiden illan nautittavaksi Oulun Basso Clubille. Tiedossa on siis tottakai Oulun oma burleskin kuukausiklubi, Kinkkuklubi, joka marssittaa lavalla uunituoreita kinkkuja sekä ihastuttavia uutuuksia eri puolilta Suomea. Luvassa on totta kai räväkkää menoa, klassista kabareemeininkiä sekä roppakaupalla huumoria ja uniikkeja oivalluksia!

Lavalla nähdään...

HONEY ROCKET (TRE)
MORE KITTIES
MORIE DE FAIE (JKL)
MORTICIA LE FAY
NAIMA POTENSIA (LAPPEENRANTA)
RED LIPS LADIES
SWEETEASE (JKL)
THE EMPRESS
ZAZA WONDER

Palautteita tuleville tähdille antamassa ja itsekin lavalla pyörähtämässä nähdään upeat Rosetta Sweet (Jkl) ja Veda DeCadenza (Hki). Koko illan kimaltavan shown juontaa klubin tuottaja ja oululaisen burleskin supernainen Lala L'More. Pickupeina hääräävät Oscar Opium sekä Salome Sacrebleu.

Show on K-18. Noudatamme tapahtumassa vallitsevia koronaohjeistuksia ja -suosituksia, ja meillä on vahva maskisuositus aina, kun maskia on mahdollista käyttää. Lippuja myymme edelleen rajatun määrän, joten olethan nopea! Viimeiset klubimme ovat olleet loppuunmyytyjä. Tulethan klubille vain täysin oireettomana.

Facebook

kinkycarnivalburlesque.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime klo 20:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kesto 3 h.

VIP-lippu sisältää : kuusi sisäänpääsyä ja istumapaikat parhaimmissa loosseissa lavan läheisyydessä. VIP-liput myynnissä vain ennakkoon.

Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.