EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 25.9.2021  /  Basso Club  /  Oulu

Kinkkuklubi: Drag'n'Burlesque

Kinkkuklubi: Drag'n'Burlesque Liput

Kimalletta, huumoria ja takuulla vauhdikasta menoa? Täältä tulee Kinkkuklubi, oululaisen burleskitaiteen mekka - tällä kertaa sekoituksessa on myös iso hyppysellinen dragia!

Drag-taide ja burleski ovat kulkeneet käsi kädessä koko historiansa ajan ja tämä upea yhdistelmä saavuttaa nyt myös Basso Clubin lavan. Tiedossa on queeneja, kingejä ja burleskia moneen makuun - tulethan siis nauttimaan tästä uniikista illasta kanssamme!

Lavalla nähdään...

LADY CLAPBACK (TRE)
LIPPY HONEYBUN (TKU)
TEX WILLNER (TKU)
TEX & LIPPY (TKU)
SALOME SACREBLEU
OSCAR OPIUM

Seitsemän esityksen showssa nähdään lavalla kuusi Oulun yleisölle täysin uutta numeroa! Illan pickupina toimii Dona Catnip ja juontajana ihastuttaa tuottaja-leidimme Lala L'More.

Ovet: klo 21:30
Showtime: klo 22:15

Tapahtuman tuottaa Kinky Carnival Burlesque ja More Burlesque.

Noudatamme klubilla kulloinkin voimassa olevia THL:n suosituksia ja meillä on vahva maskisuositus aina, kun maskia on mahdollista käyttää. Ethän tule klubille oireisena ja pidät muihin asiakkaisiin turvavälin. Tervetuloa nauttimaan burleskista mahdollisimman turvallisesti!

Facebook

www.moreburlesque.com

kinkycarnivalburlesque.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:30
Showtime klo 22:15

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kesto 2 h.

VIP-lippu sisältää : kuusi sisäänpääsyä ja istumapaikat parhaimmissa loosseissa lavan läheisyydessä. VIP-liput myynnissä vain ennakkoon.

Lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Myynti loppuu 25.9.2021 21:30.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot