EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.3.2019  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

KINGSTON WALL by JJylli, Kuoppis & VHB

KINGSTON WALL by JJylli, Kuoppis & VHB Liput

Ladataan…

Kun Petri "Pete" Wallin 50-vuotissyntymäpäivän kunniaksi Tavastialle julkistettiin entisten Kingston Wall -muusikoiden, Jukka Jyllin ja Sami Kuoppamäen, sekä Von Hertzenin veljesten muodostaman kokoonpanon juhlakeikka, konsertin kaikki liput myytiin loppuun ennätyksellisesti vain kahdessa minuutissa.

Valtaisan kysynnän vuoksi yksittäinen muistokeikka laajenee Suomen-kiertueeksi, joka saapuu Tampereen Pakkahuoneelle 16.3.2019.

"Ensi vuoden helmi-maaliskuussa me, eli Jukka, Sami ja veljekset von Hertzen juhlistamme Petri Wallin muistoa ja 50v-syntymäpäiviä Tavastian lisäksi seitsemällä keikalla ympäri Suomea. Olemme innostuneita rundista ja suorastaan liikuttuneita huomatessamme, miten paljon kiinnostusta Kingston Wallia kohtaan on edelleen havaittavissa. Love, peace & Kingston Wall!", Jukka Jylli kertoo.

Mikko von Hertzen on myös innoissaan tulevasta kiertueesta: "Mahtavaa päästä soittamaan Kingston Wallin legendaarista musaa Helsingin lisäksi myös muihin kaupunkeihin. Valtavan kiinnostuksen vuoksi oli painetta siirtää Peten 50v -bileet suurempaan saliin, mutta haluttiin pitää juhla Tavastialla ja lisätä muutama musan näköinen mesta. Aktiivisina vuosinaan Kingston Wall toimi pääosin klubeilla, joten Kultsa pois lukien klubeilla pysytään. Nyt Petrin 50v - bileistä tulikin 50v-juhlavuosi, ja sehän sopii meille vallan mainiosti!"

 

Tilaa Tiketin uutiskirje.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ostorajoitus 4 kpl per asiakas.

Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää. Nettisivuilta vain suoria ostoja.

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.