EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 26.9.2019  /  Suvilahti TBA  /  Helsinki

Kiki ja Luonnonlapset

Kiki ja Luonnonlapset Liput

Kiki ja Luonnonlapset -yhtyeen musiikki on folk-poppia, joka villiintyy välillä jazzin ja progen iloitteluksi. 

Tekstit ovat tarinoita, joita solisti Kiki Rautio karismaattisesti, pehmeällä äänellään tulkitsee. Taitava bändi myötäilee taustalla ja viipyy hetkissä mukana käsinkosketeltavan herkkänä. Improvisaatio on koko ajan läsnä.

Ensilevyn, "Sä liu'ut hiljaa pois" julkkareita vietettiin keväällä 2017. Konsertti keräsi tiistai-iltana Tavastian salin täyteen - yleisö kuunteli latautuneena ja hiirenhiljaa bändin tunnelmointia. Levy sai upeaa palautetta.
Tuon levyn musiikki on orkesterin perustajan, Sir Elwoodin Hiljaiset Värit -yhtyeen basisti-viulistin, Riku Järvisen, (1967-2004) tuotantoa.

Uudet laulut ovat Kiki Raution tekstejä, joihin sävellykset ovat tehneet Timo Tuppurainen ja Antti Utriainen.

Kiki ja Luonnonlapset palaa Kallioon, Järvisen tutuille kulmille. Kallio, kuten tiedetään on Sir Elwoodin Hiljaiset Värit -yhtyeen yksi sielunmaisemista. Niin se myös oli viulisti-basistinsa maisemaa. Tapaturmaisesti 2004 kuollut Riku Järvinen siunattiin Kallion kirkossa. "Pitkä mies ja korkeaakin korkeampi kirkko sopivat luonnollisesti yhteen", toteaa Kiki Rautio edesmenneestä puolisostaan, "silloin elin elämäni raskainta aikaa".

Suruaika kestää ja kestää, se ei tavallaan lopu koskaan, valtava kaipaus jää. Tuskaiset tunteet ryöpsähtävät pintaan välillä yhtäkkiä ja yllättäen. Näissä hetkissä Raution käteen on tarttunut kynä. Nykyään puhelimen näppäimistö sauhuaa. Runot suuresta ikävästä ja ahdistuksesta, ja toisaalta viimein uudesta onnesta sekä selviytymisestä ovat syntyneet. "En ole, vielä ainakaan, pystynyt kirjoittamaan kuviteltua tekstiä." "Kaikki sanoitukset tulevat suoraan sydämestäni ja omista kokemuksistani tai läheisieni", Kiki kertoo.

Jäsenet:
Kiki Rautio, laulu
Antti Utriainen, piano
Timo Tuppurainen, basso
Kille Miettinen, rummut
Veikki Virkajärvi, kitara 

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 16 €, jos jäljellä.

Suvilahti TBA - Facebook