EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.4.2024  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Amarillo Night: Kiki

Amarillo Night: Kiki Liput

Upea Kiki kuuluu kotimaisen pop-musiikin kirkkaimpiin nouseviin tähtiin. Artistin vuoden 2021 lopussa julkaistu debyyttisingle 666 on ylittänyt Spotifyssa tuplaplatinalevyynkin oikeuttavan 9 miljoonan striimin rajapyykin. Kappale ylsi myös Spotifyn Top 50 -listan kärkikymmenikköön.

”Ihan hulluahan se on, miten eka sinkku lähtikin tolleen – en mä käsitä sitä vieläkään. Mut ihan älyttömän kiitollinen olo siitä!”, kertoo Kiki.

Helmikuussa 2022 artisti valittiin YleX:n asiantuntijaraadin toimesta Läpimurto-listan sijalle 5, joka oli täysin poikkeuksellista vasta yhden julkaisun tehneelle artistille. Kiki julkaisi lokakuussa 2023 debyyttialbuminsa ”Intuitio”. Albumi sisältää muun muassa kivun ja nautinnon taitekohtia käsittelevän Sido Mut, tarttuvan rytmin omaavan Sokerii (feat. Senya), sekä albumin fokuskappaleen Jos sul ei oo mua (feat. F & BESS). Albumi kertoo kokonaisuudessaan rakkauden eri vaiheista alkuhuumasta eroon, joita ilmentävät kappaleiden isot melodiat ja dramaattiset äänimaisemat. Albumi myi jo ennen sen ilmestymistään kultalevyyn oikeuttavan määrän.

Kikin kiistaton karisma ja upea lauluääni jäävät mieleen. Hänen musiikkinsa heijastelee vahvana naisena olemista, johon kuuluu erottamattomasti myös herkkyys. Eri musiikkityyleistä inspiraatiota saava artisti haluaa sekoitella asioita rohkeasti, tehdä uutta ja ylittää rajoja. Kikin energisillä keikoilla, joissa tunteiden kirjo näkyy eri sävyisinä, saa tanssia vaikka itkettäisi. Jokainen on tervetullut!


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 24:00

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

  • Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
  • Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
  • Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
  • Tapahtumapaikalla on mahdollisuus induktiosilmukan käyttöön: ei
  • Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
  • Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]
  • Lisätietoja esteettömyydestä: Tapahtuma on toisessa kerroksessa, ei hissiä.
Myynti loppuu 26.4.2024 20:00.