EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.5.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

kia - Ikärajaton

kia - Ikärajaton Liput

KIA IKÄRAJATTOMALLE LISÄKEIKALLE SEMIFINALIIN! 

Kia on tulevaisuuden pop-lupaus jonka kappaleet luovat tunnelman, jossa maailma pysähtyy. Kia luo musiikkia, joka ei pelkää olla vähän rikki ja nurinkurin. Artistin kappaleet lumoavat tarkkasanaisella kerronnallaan ja artistin persoonallisella laulutulkinnalla.

Kian debyyttisingle Rakkaudella, mä kertoo ihmissuhteesta, jossa toinen osapuoli ei voi hyvin, tietäen, että suhde on pakko jättää taakse ja mennä eteenpäin. Kappaleen hypnoottinen tunnelma kuljettaa keskelle Kian tarkkasanaista kerrontaa ja persoonallista laulutulkintaa. Kappale on Kian ja Lasse Kurjen kirjoittama, ja sen tuotannon tekivät yhdessä Chisu ja Jori Sjöroos, eli ROOSBERG.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä!

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .