EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.12.2023  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Kerubin Stand Up: Helena Pöllänen, Pietari Vihula

Kerubin Stand Up: Helena Pöllänen, Pietari Vihula Liput

Kerubin stand up saa vieraakseen Helena Pölläsen sekä Pietari Vihulan!

Helena Pöllänen: Helena on tarinankertoja, syntymähauska tilannetulkitsija ja raskaansarjan vitsailija, joka ei ikinä jätä yleisöään kylmäksi. Tämä nainen puhujalahjojensa puolesta taipuu tilanteeseen kuin tilanteeseen! Helenaa on kuvattu näin: Loistava ja energinen esiintyjä, suomineidon aura, jolla on rouhea rallikuskin sielu. Vadelmaströsselimuffinssi jaloviinasisuksella. Mielenkiintoinen kombo, johon on helppo jäädä koukkuun! Helena on myös kantava voima All Female Panel koomikkokollektiivissa.

Pietari Vihula: Pietari ei tule selviämään sivilisaation romahtamisen jälkeisessä maailmassa. Kannattaa siis käydä katsomassa nyt kun vielä voi. Jos kiusallisten kohtaamisten estetiikka kiinnostaa, kannattaa suunnata Pietarin esityksessä oikein eturiviin asti. Pietari on jo kolmekymmentä, eikä sitä usko kukaan Alkon kassa. Pietarin vitsit ja tarinat eivät kuitenkaan ole yhtään kypsyneet vuosien aikana. Hän on myös käsikirjoittanut useita suomalaisia TV-komedioita, kuten Putous.

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Esityksen kesto 2h sisältäen väliajan.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: ei

Myynti loppuu 15.12.2023 23:00.