EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.10.2023  /  Ravintola Kerubi (kellari)  /  Joensuu

Kerubin stand up: Lasse Oikarinen, Matti Paalanen, Aki Puolakka

Kerubin stand up: Lasse Oikarinen, Matti Paalanen, Aki Puolakka Liput

Boys are back in town! Kerubin Stand up saa vieraakseen klubin alkuperäiset perustajajäsenet Lasse Oikarisen sekä Matti Paalasen. Eikä siinä vielä kaikki! Mukana on myös Joensuussa komiikkauransa samoihin aikoihin aloittanut Aki Puolakka.

Lasse Oikarinen: Lasse on tehnyt komiikkaa vuodesta 2013 lähtien. Vuonna 2017 hän voitti himoitun Vuoden Tulokas -tittelin. Lasse on tunnettu energisestä sekä heittäytyvästä tyylistään. Hän keskustelee ja pelaa yleisön kanssa taitavasti, joka tekee kulloisestakin esityksestä omaleimaisen. Lassen leppoisa lavaolemus ja helposti samaistuttavat jutut yhdistettynä useiden satojen keikkojen kokemukseen, takaavat onnistuneen nauruelämyksen monenlaisissa tilaisuuksissa. Lasse on myös mukana Nelosen Stand Up! -ohjelman kolmannella ja neljännellä tuotantokaudella.

Matti Paalanen: Matti Paalanen on ainutlaatuisen omalaatuinen koomikko. Hurmaavaan Mattimaiseen maailmaan päästyäsi, et halua sieltä pois. Tämä koomikko pitää kokea livenä!

Aki Puolakka: Aki on hauska, absurdi, seksikäs - ainakin jos miestä itseään on uskominen. Akia hämmästyttää todellisuus kaikessa kummallisuudessaan, yleisöä taas naurattaa Aki kaikessa kummallisuudessaan. Kosmiskoominen kompuroija.

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Showtime 20:00

Esityksen kesto 2h sisältäen väliajan.

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: ei

Myynti loppuu 7.10.2023 23:00.