EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 31.7. - La 1.8.2020  /  Ilosaari  /  Joensuu

Kerubin kesäkonsertit

Kerubin kesäkonsertit Liput

KERUBIN KESÄKONSERTIT TUOVAT LIVEMUSIIKIN TAKAISIN JOENSUUHUN

Kerubi järjestää Joensuun Ilosaaressa kaksi ulkoilmakonserttia Kerubin Kesäkonsertit -nimellä heinä-elokuun vaihteessa, ja tuo näin pitkän tauon jälkeen livemusiikin takaisin kaupunkiin. Perjantaina 31.7. Ilosaaren ulkolavalle nousee joensuulaiset Happoradio ja Haamurakastaja, ja heti perään lauantaina 1.8. Pyhimys ja William. Kyseessä on Kerubin ensimmäiset elävän musiikin konsertit sitten maaliskuun puolen välin. Konsertit alkavat molempina iltoina jo klo 19 ja päättyvä ennen klo 23.

- Kerubin kesäkonsertit järjestetään voimassa olevien koronarajoitusten mukaisesti ja asiakkaiden turvallisuus edellä. Tapahtumaan myytäviien lippujen määrä on rajattu 1000 kpl per ilta, ja yleisö jaetaan kahteen 500 asiakkaan lohkoon. Molempien lohkojen asiakkailla on käytössä oma sisäänkäynti alueelle, omat WC-tilat ja omat anniskelupalvelut oman myyntihenkilökunnan kera, kertoo tuottaja Harri Laukkanen Kerubista konsertin järjestelyistä, ja jatkaa:

- Lohkot rajataan niin laajoiksi, että turvavälien säilyttäminen yleisöllä onnistuu hyvin. Ajatuksena on tehdä kaikki niin tarkasti ja turvallisesti kuin mahdollista ja tiiviisti viranomaisten ohjeita noudattaen. Käsihygieniaan kiinnitetään tapahtumassa myös erityistä huomiota. Asiakkaille varataan istumapaikkoja, mutta myös oman picnic-vilttien mukaan tuominen onnistuu.

Joensuulaislähtöinen Happoradio nousee heinäkuun lopulla entisen kotikaupunkinsa keikkalavalle hyvillä fiiliksillä, ja saa kavereikseen toisen joensuulaisen artistin, Haamurakastajan. Kesä on ollut yhtyeille poikkeuksellinen, kun festarikeikkoja ei ole ollut, näin Kerubin Kesäkonsertti aloittaa myös Happoradion kiertueen.

- Kun korona pyyhkäisi kaikki kevään ja kesän keikat kalenterista pois, niin onhan se hienoa, että päästään vihdoin järjestämään keikat tällä tavoin. Erityisen hienoa päästä Joensuuhun ja legendaariseen Ilosaareen, joten nähdäänpä siellä, toteaa Aki Tykki Happoradion kuulumisia.

Pyhimys on pitkän linjan rap-artisti ja lukeutuu maamme suosituimpien artistien joukkoon. Mies tunnetaan oivaltavista, moniulotteisista ja ajatuksia herättävistä lyriikoista. Viime vuonna Pyhimys pokkasi peräti kuusi Emma-palkintoa ja julkaisi vasta äskettäin uusimman singelohkaisun "Minions". Pyhimys tunnetaan myös Teflon Brothersin ja edesmenneen Ruger Hauerin jäsenenä. Ennen Pyhimystä nähdään livenä yksi tämän hetken kuumimmista tulokkaista, kun Spotify-listoja dominoinut William nousee lavalle. Wiillilam valtasi kesän alussa viikkojen ajaksi Suomen singlelistan ykköspaikan Penelope-julkaisullaan, ja on tälläkin hetkellä Suomen kuunnelluin kappale Spotify-palvelussa. 

Ennen bändejä ja bändien välissä perjantaina kansaa viihdyttää DJ Aito Raappana ja lauantaina DJ Howl.

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18

HUOM! Tapahtuma-alue on jaettu kahteen, toisistaan täysin erilliseen alueeseen. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn ainoastaan lippuun merkitylle alueelle.

Katso tapahtuman kartta ja alueet tästä.


Aikataulu:

Perjantai 31.7.
Klo 19 portit auki
Klo 19.00-19.30 DJ Aito Raappana
Klo 19.30-20.15 Haamurakastaja
Klo 20.15-21.00 DJ Aito Raappana
Klo 21.00-22.15 Happoradio

Lauantai 1.8.
Klo 19 portit auki
Klo 19.00-19.30 DJ Howl
Klo 19.30-20.15 William
Klo 20.15-21.00 DJ Howl
Klo 21.00-22.15 Pyhimys