EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.12.2022  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Kerubi Live 2022

Kerubi Live 2022 Liput

Kerubi Live - Itä-Suomen suurin (ja paras) pikkujoulufestari tulee jälleen joulukuussa!

Tiesitkö, että on olemassa paikka, missä saman katon alla hymyilevät ihmiset, iloinen tunnelma sekä elävä musiikki kohtaavat? Paikka, missä Suomen suosituimmat artistit esiintyvät isolla lavalla, kun tuhannet kädet taputtavat yhteen ja yleisön innostunut huuto täyttää ilman. Tämä paikka on olemassa joulukuussa Joensuu Areenalla ja sen paikan nimi on Kerubi Live.

Kerubi Live tuo Joensuu Areenalle perjantaina 2. joulukuuta keikkalavoille palaavan Juha Tapion, Arttu Wiskarin, Mikael Gabrielin ja MATILDAN.

***

Myynnissä on 49 euron pääsylippu, ja 89 euron vip-lippu. Vip-lippu pitää sisällään vip-passin ja rannekkeen, joita näyttämällä pääsee konserttiin, ja edelleen vip-alueelta löytyvien grilliherkkuja notkuvien noutopöytien äärelle. Myös vaatenarikka kuuluu vip-passin hintaan.

Ovet avautuvat Areenalla klo 18, ja menoa jatkuu klo 01 saakka. Soittoaikataulut julkaistaan kesän aikana, samoin kuin konsertin muut esiintyjät.

kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00