EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.6.2022  /  Seinäjoki Areena  /  Seinäjoki

Keppihevosten Suomenmestaruus

Keppihevosten Suomenmestaruus Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 13.6.2020 ja 12.6.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 8.6.2021 mennessä.

Lipunmyynti vuoden 2022 tapahtumaan aukeaa myöhemmin.

***

Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut järjestetään Seinäjoki Areenalla!

Keppihevosten Suomenmestaruuskilpailut on Suomen keppihevosharrastajat ry:n järjestämä vuoden suurin keppihevostapahtuma, joka pidetään nyt yhdeksännen kerran. Vuonna 2019 tapahtumassa oli noin 2000 osallistujaa niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Tapahtuman tarkoituksena on selvittää vuoden kovimmat ratsukot, viihtyä ja harrastaa yhdessä. Paljon erilaisia kilpailuluokkia, taitorata, suuri myyntialue ja ohjelmanumeroita, joista riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille.

Tervetuloa mukaan!

Facebook
Instagram @keppihevosten_sm_kilpailut

keppihevostensm.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 10:00

Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Liput ovelta 16 €. Ovilipunmyynti alkaa klo 10.00

Varausaika 2 päivää.

Alle 3-vuotiaat ilmaiseksi.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot