EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 10.4.2019  /  Suvilahti TBA  /  Helsinki

Ken Stringfellow (USA)

Ken Stringfellow (USA) Liput

Ladataan…

Suomessa etenkin pääbändinsä The Posiesin (USA) kanssa kymmeniä kertoja esiintynyt, viime vuosina intensiivisen ainutlaatuisia soolokeikkoja soittanut kitaristi-kosketinsoittaja-laulaja Ken Stringfellow palaa jälleen rakkaaseen Helsinkiinsä! Tällä kertaa venuena on Suvilahti TBA, jossa hän esiintyy 10.4. soolona, kitaran ja koskettimien säestyksellä. Luotettavalta taholta tulleen huhun mukaan setissä saattaa olla myös globaalin powerpopväen kollektiivisesti rakastaman The Posiesin uusia kappaleita.

Ken Stringfellow on vaikuttanut musiikkimaailmassa yli neljännesvuosisadan laulajana, säveltäjänä, tuottajana, lauluntekijänä, sovittajana, ohjelmoijana - kaikilla kuviteltavissa olevilla osa-alueilla. The Posiesin kahdeksan studioalbumin ja lukemattomien keikkojen lisäksi Stringfellow on viimeisen vuosikymmenen aikana soittanut esimerkiksi REM:issä ja Alex Chiltonin rinnalla uudelleen kootussa legendaarisessa Big Starissa, ja vieraillut muun muassa Neil Youngin, Afghan Whigsin, Mercury Revin, Thom Yorken, Patti Smithin, Robyn Hitchcockin, Ringo Starrin, Mudhoneyn ja Nada Surfin kokoonpanoissa. Ken Stringfellow on ollut uransa aikana mukana yli 250 albumilla ja esiintynyt 93 maassa.

www.suvilahtitba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Suvilahti TBA - Facebook

Myynti loppuu 10.4.2019 19:00.