EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 11.8.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Ken Hensley (UK) & Five Fifteen

Ken Hensley (UK) & Five Fifteen Liput

KEIKKA SIIRTYY SUNNUNTAILLE 11.8.2019

URIAH HEEP -legenda Ken Hensley tekee paluun Tavastian lavalle. Megahitit "Lady in Black", "Easy Livin'" ja "July Morning" kirjoittanut Hensley on ollut erittäin ahkera Uriah Heep vuosiensa jälkeen ja esiintynyt ympäri maailmaa. Edellisen kerran hän vieraili Tavastialla elokuussa 2017. Luvassa materiaalia hänen soololevyiltään ja totta kai hänen kirjoittamiaan Uriah Heep-klassikoita. 

Five Fifteenin ensilevyn ilmestymisestä "Progressive Hardrock Beyond The Mainstream" 25 vuotta ja yhtye soittaa siltä valittuja helmiä ennen yhteisesiintymistään Hensleyn kanssa.  

 

Tapahtumapäivän muutoksesta johtuen ennen 29.7.2019 ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Ostetut liput tulee palauttaa perjantaina 2.8.2019 klo 17:00 mennessä.

www.facebook.com/officialkenhensley/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.