EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 2.7.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Ken Hensley (UK), Five Fifteen, Maria Hänninen, Hannu Leiden, Jake's Blues Band

Ken Hensley (UK), Five Fifteen, Maria Hänninen, Hannu Leiden, Jake's Blues Band Liput

HUOM! Keikka on siirtynyt huhtikuulta heinäkuulle!

Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 30.4.2020 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

 

 

Yli 40 miljoonaa levyä myynyt URIAH HEEP-legenda Ken Hensley tekee paluun Tavastian lavalle. Megahitit "Lady in Black", "Easy Livin'" ja "July Morning" kirjoittanut Hensley on ollut erittäin ahkera Uriah Heep vuosiensa jälkeen ja esiintynyt ympäri maailmaa. Hän on tehnyt pitkään yhteistyötä Five Fifteenin Mika Järvisen kanssa. Hensley tutustui sitä kautta pitkän linjan muusikkoon Maria Hänniseen, jonka historiasta pompahtaa esille muun muassa sellaisia suomirock-legendoja kuin Dave Lindholm, Pelle Miljoona ja Freud, Marx, Engels & Jung.

 Tavastialla juhlitaan Maria Hännisen ja Ken Hensleyn yhdessä tekemää kappaletta  "Frozen", joka ilmestyi vinyylinä tammikuussa. Levyn kääntöpuolelta löytyy Tavastialta livenä äänitetty versio Heep-klassikosta "Tales" soittajina Five Fifteen ja Hensley. Nämä kaksi kappaletta kuullaan illan aikana ja totta kai muita Hensleyn kirjoittamia Uriah Heep-klassikoita. 

  Ken Hensleyn, Five Fifteenin ja Maria Hännisen lisäksi lavalla nähdään sekä kuullaan Jake's Blues Bandiä vahvistettuna Havana Blackista tutulla Hannu Leidenillä. Eli luvassa kovan luokan klassisen rockin ilta.

 

www.facebook.com/officialkenhensley/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Myynti loppuu 2.7.2020 19:00.