EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.10.2021  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Kemopetrol

Kemopetrol Liput

Kemopetrol juhlakiertueellaan Rytmikorjaamolle

Useamman vuoden hiljaiseloa viettänyt Kemopetrol juhlii Slowed Down -debyyttilevyään klubikiertueella lokakuussa. Kiertue ulottuu luonnollisesti myös Seinäjoen Rytmikorjaamolle.

Kemopetrol esittää keikoillaan Slowed Down -albumin kokonaisuudessaan ja valikoituja muita biisejä. Luvassa on myös materiaalia tuotannossa olevalta uudelta albumilta.

Vuonna 2000 ilmestynyt Slowed Down on edelleen yksi merkkipaalu suomalaisen pop-rockin historiassa. Kemopetrol oli edelläkävijä uudenlaisten äänimaisemien ja eteeristen tunnelmien luomisessa.

Biisintekijä Kalle Koiviston ja solisti Laura Närhen ainutlaatuisen yhteiskemian kyllästämä Slowed Down nosti yhtyeen koko kansan tietoisuuteen, hurmasi kriitikot ja myi kultaa. Albumilta singleksi julkaistu Child is my name oli iso radiohitti. Kemopetrol toi debyyttialbumillaan suomalaisen pop-rockin uudelle vuosituhannelle.

Kemopetrol on julkaissut uransa aikana viisi albumia ja Laura Närhi on luonut menestyksekkäästi uraa sooloartistina.

”Slowed Down on mittatilaustyönä tehty maailma, alitajunnan kahlitsematon virta sekä tulevaisuutta enteilevä myrskyvaroitus”, ote Soundin levyarviosta (5/5) vuodelta 2000.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:15

Showtime:
20:00 Ovet
22:15 Kemopetrol

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.

Myynti loppuu 23.10.2021 20:00.