EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 5. - Ke 26.5.2021  /  TikettiStream  / 

Kekäläinen & Company: If I Would Lose My Voice

Kekäläinen & Company: If I Would Lose My Voice Liput

Kekäläinen & Company: If I Would Lose My Voice stream

Teos ihmisen peruuttamattomasta vaikutuksesta biosfääriin.

Kekäläinen & Companyn If I Would Lose My Voice  on unohtumaton näyttämöteos, joka havainnoi ihmisen vaikutusta maapallon muutokseen. Teos tarjoaa ajatuksia herättävän näkemyksen nykymaailman tilaan ja siihen, kuinka ihmisen toiminta on muuttamassa luontoa enemmän kuin koskaan aiemmin. Livestriimin ohjaa ja toteuttaa suomalaisen tanssielokuvan edelläkävijä Thomas Freundlich (Lumikinos Production ), jonka ansiosta teos koskettaa ja tulee lähelle myös kotisohvalla istuvaa katsojaa.

Viime vuosina yleistyneen käsityksen mukaan maapallolla on siirrytty kokonaan uuteen geologiseen aikakauteen, antroposeeniin, jossa ihminen vaikuttaa Maan geologiaan, ekosysteemeihin ja ilmastoon ennennäkemättömällä tavalla. Sanna Kekäläinen luo uudessa teoksessaan näyttämölle kuvitteellisen todellisuuden, jossa hahmotetaan ja havainnoidaan tätä uutta aikakautta taiteen keinoin.

Näyttämö on paikka, jossa teoksen tapahtumat alkavat kehittyä. Tilanne on uhkaava, tapahtumassa on jotain järkyttävää ja peruuttamatonta. Olemme hyväksikäyttäneet maata ja vähitellen tämän seurauksena allamme on alkanut elää toinen maa, toinen maaperä, toiset vedet, joet ja alueet. Tämä maa on alkanut liikkua, täristä, kuplia, reagoida: maa kapinoi. 


Ikäraja: Suositusikäraja K-7

Kesto: n. 90 minuuttia

Teoksessa puhutaan englantia.

Stream-lippu

Pääset katsomaan esitystä osoitteessa https://tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Stream ke 5.5. klo 19:00 ja tallenne katsottavissa kolme viikkoa 26.5.2021 klo 23:59 asti.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot