EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 24. - La 27.7.2019  /  Rantapuisto  /  Äänekoski

Keitelejazz 2019

Keitelejazz 2019 Liput
Takaisin

Ladataan…

Kingston Wall Keitelejazzeille!

Legendaariseen maineeseen kohonneen Kingston Wallin uusi inkarnaatio on koettavissa ensi kesänä Äänekoskella. Kingston Wallin "paluu" on ollut huima menestystarina. Vuonna 1995 kuolleen bändijohtajan, kitaristi Pete Wallin syntymän 50-vuotispäivän kunniaksi järjestetty konsertti möi loppuun muutamassa minuutissa, ja sai jatkokseen salikiertueen ensi keväälle. Myös nämä konsertit myytiin loppuun pikapikaa.

Kovan kysynnän takia yhtye on päättänyt tehdä ensi kesänä muutaman festarikeikan, ja yksi näistä harvoista ja valituista on Äänekoski ja Keitelejazz! Konsertissa esiintyvät entiset Kingston Wall -muusikot Jukka Jylli (basso) ja Sami Kuoppamäki (rummut) seuranaan Von Hertzenin veljekset Mikko, Kie ja Jonne.

Keitelejazzeilla yhtye esiintyy torstaina 25.7.2019. llan kaksi muuta esiintyjää ovat hieno progeyhtye Sammal ja Pink Floydille kunniaa tekevä Drink Floyd "Wish You Were Beer", jossa ovat mukana mm. kitaristi Ben Granfelt ja Kingston Wall -basisti Jukka Jylli. 

facebook.com/Keitelejazz
instagram.com/keitelejazz

keitelejazz.fi


Ikäraja: K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Torstain aikataulu:
19:15 Sammal
21:00 Drink Floyd
22:45 Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB