EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 24. - La 27.7.2019  /  Rantapuisto  /  Äänekoski

Keitelejazz 2019

Keitelejazz 2019 Liput

Keitelejazz käynnistyy keskiviikkona 24.7. kolmen yhtyeen konsertilla, kun lavalle nousevat Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet, Broadcast ja J. Karjalainen.

Jarkko Martikainen tuli tunnetuksi YUP-yhtyeen säveltävänä ja sanoittavana laulaja-kitaristina 1987-2008. Vuonna 2004 alkaneen soolouran myötä lauluihin on tullut mukaan myös entistäkin pohdiskelevampia sävyjä. Nykyään Martikainen on monien kulttuurialojen mies, jonka tärkeimpänä maalina on kuitenkin laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Vuodesta 2014 Martikainen on keikkaillut sekä soolon että Luotetut miehet -yhtyeensä kanssa. Keitelejazzin teltassa vuorossa mahtava bändikeikka!

Broadcast nousi 80-luvun alussa maineeseen Eagles-tyylistä länsirannikon rockia soittavana nuorten miesten yhtyeenä. Bändi oli pitkään tauolla, ja sillä aikaa sen jäsenistä tuli omillaan arvostettuja huippumuusikoita ja lauluntekijöitä. Nimet puhuvat puolestaan, kun mukana ovat Edu Kettunen, Kim Lönnholm, Jarmo Nikku, Masa Maijanen ja Miri Miettinen. Vuonna 2018 kuolleen Esa Kaartamon tilalla yhtyeessä soittaa Hoedownista tuttu Mika Kuokkanen.

J. Karjalaista ei tarvitse esitellä, riittää kun todetaan, että Äänekoskella Jiitä rakastetaan, ja kohtaaminen tulee taas varmasti olemaan lämmin!

Kingston Wall Keitelejazzeille!
Legendaariseen maineeseen kohonneen Kingston Wallin uusi inkarnaatio on koettavissa ensi kesänä Äänekoskella. Kingston Wallin "paluu" on ollut huima menestystarina. Vuonna 1995 kuolleen bändijohtajan, kitaristi Pete Wallin syntymän 50-vuotispäivän kunniaksi järjestetty konsertti möi loppuun muutamassa minuutissa, ja sai jatkokseen salikiertueen ensi keväälle. Myös nämä konsertit myytiin loppuun pikapikaa.

Kovan kysynnän takia yhtye on päättänyt tehdä ensi kesänä muutaman festarikeikan, ja yksi näistä harvoista ja valituista on Äänekoski ja Keitelejazz! Konsertissa esiintyvät entiset Kingston Wall -muusikot Jukka Jylli (basso) ja Sami Kuoppamäki (rummut) seuranaan Von Hertzenin veljekset Mikko, Kie ja Jonne.

Keitelejazzeilla yhtye esiintyy torstaina 25.7.2019. llan kaksi muuta esiintyjää ovat hieno progeyhtye Sammal ja Pink Floydille kunniaa tekevä Drink Floyd "Wish You Were Beer", jossa ovat mukana mm. kitaristi Ben Granfelt ja Kingston Wall -basisti Jukka Jylli. 

Keitelejazzin bluesrock-kattaus ei jätä ketään kylmäksi. Pääosassa on sähkökitara viiden huipputekijän voimin. Naisten ja vähän miestenkin rakastama Alan Nimmo johtaa Britanniassa monen kertaan vuoden parhaana bluesbändinä palkittua King Kingiä. Erja Lyytisen kaikki tietävät. Bileiden nimikkobändi suorastaan on Guitars, Guitars and More Guitars, jossa kuusikieliisiä kurittavat tunnustetut mestarit Jarmo Nikku, Jyrki "Muddy" Manninen ja Ben Granfelt.

facebook.com/Keitelejazz
instagram.com/keitelejazz

keitelejazz.fi


Lippujen varausaika 2 päivää.

Keskiviikon aikataulu (ajat ovat noin-aikoja):
19:15
Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet
21:00 Broadcast
22:45 J. Karjalainen

Torstain aikataulu:
19:15 Sammal
21:00 Drink Floyd
22:45 Kingston Wall by JJylli, Kuoppis & VHB

Perjantain aikataulu:
19.15. Guitars, Guitars and More Guitars

21.00 King King (UK)

22.45 Erja Lyytinen
 

Lauantain aikataulu:

17.00 Kaupungintalo

OK:KO

Jazzteltta
19.15. Aili Ikonen

21.00 Gourmet

22.45 Raoul Björkenheim Time is Now & Senegal Drums

Sunnuntain aikataulu:
17.00 Wille - Olohuone ja keittiö
Color Dolor

Vesterinen yhtyeineen on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä, ja tilalla esiintyy Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet. Ennen muutosta ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.