EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.3.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Keidas, Yöpöllö (Levyjulkkarit), Tappo Macina

Keidas, Yöpöllö (Levyjulkkarit), Tappo Macina Liput


KEIDAS

Uudeksi Kasevaksi tituleerattu kitararockin sateenkaaren alla lämmittelevä Keidas luottaa ihmisiin ja rakastaa kitarasooloja. Viime kesänä toisen albuminsa "Papiljottipojan paluu” julkaissut yhtye ponnistaa Helsingistä ja pitää hauskaa keikoilla. Keväällä 2024 Keidas työstää uutta musiikkia, josta luvassa maistiaisia myös tulevilla keikoilla.Kuva: Arttu Kokkonen

YÖPÖLLÖ

Yöpöllö on jäsentensä supersankarifantasia, joka suojaa kylmältä ja tylsältä maailmalta. Helsinkiläinen yhtye julkaisee ensialbuminsa maaliskuussa 2024 ja juhlii tätä julkkarikeikalla Semifinalissa. Yöpöllön musiikki on todellisuuspakoa niin orkesterille kuin kuulijoille ja siinä voi kuulla kaikuja niin 40-luvun bluesista, 60-luvun psykedeliasta kuin 90-luvun hiphopista.Kuva:Iiro Kaukiainen

TAPPO MACINA

Tappo Macina jauhaa kuin pippurimylly! Helsinkiläinen yhtye maalaa vahvoin vedoin musiikillisia maailmoja rumpukonebluesista, kiihkeään teknoon ja
tyylikkääseen indiepoppiin.
Sarjakuvamaisen valloittavan Tappo Macinan muodostavat Ville Lähde ja Ilpo Rybatzki. Yhtye julkaisee debyytti-EP:n vuonna 2024.

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 23.3.2024 19:00.