EN  FI
0600-1-1616 Telefontjänst mån–fre 9–19 (1,78 € / min. + lsa)
Köp dina officiella biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och live stream från Tiketti.
OBS:
Internet Explorer 11 och äldre versioner är inte längre stödda. Uppdatera din browser till en nyare version eller använd en annan browser.

On 16.3.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsingfors

Kebu

Kebu Biljetter

Kebu är en finlandssvensk syntetisator-trollkarl, som skapar ny instrumental, melodisk musik med enbart analoga synthesizers. Hans musik kännetecknas inte bara av hans skickliga hantering av analoga syntar, utan också genom ett uppslukande liveframträdande - ett fenomen som har fått mer än 80 miljoner visningar på hans Youtube-kanal och fans runt om i världen. Kebu belönades som bästa artist av Schallwelle Music Awards i Tyskland 2018. Kebus tredje studioalbum, släppt under en tid som karakteriserats av nedstängningar och isolering, utforskar drömmar - både nattdrömmar och dagdrömmar. Precis som Kebus tidigare album spelades "Urban Dreams" in bara med analoga syntar och analoga trummaskiner. Albumturnén startar i Finland i februari och drar till Europa senare under våren. Kom och upplev Finlands Jean Michel Jarre live!

Instagram | Facebook | Youtube

kuudeslinja.com


Åldersgräns: 18+
Tid: Dörrar kl. 19:00

Biljetter vid dörren 22 €, ifall några finns kvar.

Ifall restaurangbegräsningar är i kraft under evenemanget, krävs coronaintyg för deltagande.

Försäljningen slutar 16.3.2022 19:00.
Ifall det är evenemang- eller restaurangbegränsningar i kraft under evenemanget, kan det frågas efter coronaintyg vid evenemanget. Se mer om våra leveransvillkor: https://www.tiketti.fi/sv/info/leveransvillkor