EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.10.2021  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Kauriinmetsästäjät, Elias Gould, Sätilä

Kauriinmetsästäjät, Elias Gould, Sätilä Liput

AIKATAULUMUUTOS:
Ovet klo 19:00

***

Kauriimetsästäjät & Elias Gould Korjaamolla 1.10!

Tuomas Kaitasen ja Heikki Petrellin muodostama Kauriimetsästäjät on tunnettu mm. Intiaanikesä, Kun mä mietin sua niin uuh sekä Revi mua (feat. Vesta) -kappaleista. Ennen Kauriinmetsästäjiä Heikki ja Tuomas vaikuttivat 10 vuotta toimineessa Stockers!-yhtyeessä.

Kitaravetoista, brittivivahteista indie-rockia tekevä ja debyyttisinglellään Huvilakatu vuonna 2015 ihastuttanut Elias Gould on sittemmin julkaissut useamman singlen, EP:n sekä tehnyt merkittävät featit mm. JVG:n platinarajan rikkoneella Revolveri -kappaleella sekä Gasellien niinikään platinaa streamanneella Riks Raks Poks -hitillä.

Lontoosta Helsinkiin kotiutunut suomalainen artisti Sätilä yhdistelee vaihtoehto- ja indie-musiikkia tarttuviin pop-melodioihin ottaen vaikutteita eri genreistä ilman rajoja. Sätilä on julkaissut kolme EP:tä sekä useita singlejä vuodesta 2015 ja saanut tukea muun muassa YleX:ltä ja Spotifylta ympäri Pohjoismaita.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella. 


Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot