EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 5.2.2021  /  Yo-talo  /  Tampere

Kaunis Kuolematon -levyjulkkarit, Vorna

Kaunis Kuolematon -levyjulkkarit, Vorna Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 4.12.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 3.2.2021 mennessä.

***

Melodinen death/doom kokoonpano Kaunis Kuolematon julkaisi kovasti odotetun kolmannen albuminsa 'Syttyköön Toinen Aurinko' 27.11.2020 ja saapuu keikalle Tampereelle! Yhtyeen mukana keikalla nähdään erityisvieraana genren yksi kärkinimistä - VORNA!

Illassa on todella reilusti rajoitettu kapasiteetti turvavälien mahdollistamiseksi, istuma ja pöytäpaikkoja löydettävissä kaikille, sekä käsidesiä ja kasvomaskeja saatavilla. Saavuthan paikalle vain terveenä.

Kaunis Kuolematon
Suomalaisen melankolian ruumiillistuma Kaunis Kuolematon julkaisee kolmannen täysipitkänsä 27.11.2020. Yhtyeen oma soundi vaihtelee kauniista ja haikeista melodioista, sekä puhtaasta laulusta, raastaviin huutoihin ja raskaaseen tunnelmaan ja on kerännyt huomiota ja kehuja ympäri maailman - nostaen yhtyeen genrensä yhdeksi lupaavimmista ilmestyksistä.

Kaunis Kuolematon - Hautajaiset
Vorna
Viime syksynä upean ja oikeutetusti kehuja saaneen "Sateet palata saavat" -albuminsa julkaissut tamperelaisryhmä saapuu Kaunis Kuolemattoman mukaan yhdille vuoden harvinaiseksi muodostuneista keikoista! Vorna on noussut uusimman albuminsa kanssa maamme kärkikastiin genressään.

Vorna - Tyhjyys on Tyyni

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään lisäksi eteispalvelumaksu.

Myynti loppuu 5.2.2021 18:30.