EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19.11.2021  /  Yo-talo  /  Tampere

Kaunis Kuolematon -levyjulkkarit, Vorna, Marianas Rest

Kaunis Kuolematon -levyjulkkarit, Vorna, Marianas Rest Liput

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.

Alkuperäisille päivämäärille 4.12.2020 tai 5.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 29.3.2021 mennessä.

***

Melodinen death/doom kokoonpano Kaunis Kuolematon julkaisi kovasti odotetun kolmannen albuminsa ’Syttyköön Toinen Aurinko’ 27.11.2020 ja saapuu siirtyneelle levyjulkkari / album 1-year anniversary keikalle  Tampereelle mukanaan genren kärkinimiä -VORNA ja Marianas Rest!

Illan kapasiteetti on rajoitettu ja sitä nostetaan lähempänä keikkaa vain jos koronatilanne sen sallii.


Kaunis Kuolematon
Suomalaisen melankolian ruumiillistuma Kaunis Kuolematon julkaisi kolmannen täysipitkänsä 27.11.2020. Yhtyeen oma soundi vaihtelee kauniista ja haikeista melodioista, sekä puhtaasta laulusta, raastaviin huutoihin ja raskaaseen tunnelmaan ja on kerännyt huomiota ja kehuja ympäri maailman – nostaen yhtyeen genrensä yhdeksi lupaavimmista ilmestyksistä.
Kaunis Kuolematon - Hautajaiset 

Vorna
Toissa syksynä upean ja oikeutetusti kehuja saaneen "Sateet palata saavat" -albuminsa julkaissut tamperelaisryhmä saapuu Kaunis Kuolemattoman mukaan yhdille vuoden harvinaiseksi muodostuneista keikoista! Vorna on noussut uusimman albuminsa kanssa maamme kärkikastiin genressään.
Vorna - Tyhjyys on Tyyni

Marianas Rest
Kotkalainen Marianas Rest soittaa melankolista death metalia ilman kiirettä. Bändin rusentavaa poljentoa rytmittävät lohduttomat, kuulaat melodiat. Tunnelmaa täydentävät doom- ja black metal -vaikutteet.
Marianas Rest - Restitution


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään lisäksi eteispalvelumaksu.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot