EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.10.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Kaunis Kuolematon (levyjulkkarit & tuplasettikeikka)

Kaunis Kuolematon (levyjulkkarit & tuplasettikeikka) Liput

Kaunis Kuolematon saapuu On The Rocksiin levyjulkkarikeikalle tuplasetin kanssa!

Viime levyjulkkarikeikkansa loppuunmyynyt Kaunis Kuolematon julkaisee uuden albuminsa Mielenvalta 13.10.2023 ja juhlistaa tätä soittamalla spesiaalin tuplasettikeikan On The Rocksissa lokakuussa.

Kaunis Kuolematon on runsaassa kymmenessä vuodessa kasvanut yhtyeeksi, jonka monipuolinen äänimaailma nappaa kiinni raskaan musiikin ystävistä hyvinkin laajalla kaarella. Ryhmän käsitys melankoliasta, raivosta ja ihmismielen koko tunnekirjosta peilautuu suoraan Kaunis Kuolematon -musiikkiin, kuten juuri julkaistuun Peilikuva-singleen.

Suomalaisen melankolian ruumiillistuma Kaunis Kuolematon on noussut maamme yhdeksi mielenkiintoisimmista yhtyeistä, jonka nousu ei näytä laantumisen merkkejä. Vuoden 2020 Syttyköön toinen aurinko -pitkäsoitolla syvälle doom death -tyylisuuntaan sukeltanut Kaunis Kuolematon jatkaa itselleen luonnollisella tiellä. Lokakuussa ilmestyvä yhtyeen neljäs albumi Mielenvalta on entistä vivahteikkaampi ja laaja-alaisempi ja sen ensimmäinen single Peilikuva on nyt julkaistu musiikkivideon kera.

On The Rocksissa juhlitaan yhtyeen uutta albumia ainutlaatuisella tavalla, kun lavalla kuullaan kaksi erillistä settiä: klassikkokappaleet ja vanhempaa tuotantoa, sekä uusi albumi kokonaisuudessaan.www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Varmista soittoajat keikkapäivänä On The Rocksin sivuilta: www.rocks.fi/tapahtumat

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 20.10.2023 20:00.