EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.11.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Kaunis Kuolematon -levyjulkkarit, Marianas Rest

Kaunis Kuolematon -levyjulkkarit, Marianas Rest Liput

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.

Alkuperäisille päivämäärille 28.11.2020 tai 13.2.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 29.3.2021 mennessä.

***

Melodinen death/doom kokoonpano Kaunis Kuolematon julkaisi kovasti odotetun kolmannen albuminsa 'Syttyköön Toinen Aurinko' 27.11.2020 ja juhlii 20.11.2021 albumin ensimmäistä vuotta ja virallista levyjulkaisukeikkaansa

Illoissa on todella reilusti rajoitetut kapasiteetit turvavälien mahdollistamiseksi, istuma ja
pöytäpaikkoja löydettävissä kaikille, sekä käsidesiä ja kasvomaskeja saatavilla. Saavuthan paikalle vain terveenä.


Kaunis Kuolematon

Suomalaisen melankolian ruumiillistuma Kaunis Kuolematon julkaisi kolmannen täysipitkänsä 27.11.2020, joka nousi Suomen fyysisten ja digitaalisten levyjen parhaimpien menestyjien joukkoon! Yhtyeen oma soundi vaihtelee kauniista ja haikeista melodioista, sekä puhtaasta laulusta, raastaviin huutoihin ja raskaaseen tunnelmaan ja on kerännyt huomiota ja kehuja ympäri maailman - nostaen yhtyeen genrensä yhdeksi lupaavimmista ilmestyksistä.

Kaunis Kuolematon - Hautajaiset

Marianas Rest
Kotkalainen Marianas Rest soittaa melankolista death metalia ilman kiirettä. Bändin rusentavaa poljentoa rytmittävät lohduttomat, kuulaat melodiat. Tunnelmaa täydentävät doom- ja black metal -vaikutteet.

https://www.youtube.com/watch?v=ClJMjeiWYRg

Aikaisemmin ilmoitettu Vorna jää pois keikalta.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Tarkista aikataulut www.kuudeslinja.com

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu.

Myynti loppuu 20.11.2021 19:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot