EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.4.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Kaukolampi/LRXY + Ana Gutieszca

Kaukolampi/LRXY + Ana Gutieszca Liput

Timo Kaukolampi on helsinkiläinen kokeellisen musiikin artisti, itseoppinut säveltäjä, tuottaja sekä kansainvälisesti arvostettujen K-X-P-, Opel Bastards- ja Haunted Plasma -yhtyeiden keulahahmo. Kaukolampi tunnetaan musiikin rakenteiden ja perinteiden rikkojana. Viime aikoina elokuvamusiikkiin ja soolotuotantoonsa keskittynyt Kaukolampi julkaisee keväällä uuden albumin ja saapuu juhlimaan sitä G Livelabiin.

Kaukolampi yhdistää voimansa audiovisuaalista musiikkia esittävän LRXY-duon kanssa. Duon jäsenet Tomas De Rita ja Jukka Koops luovat kuvia ja ääntä analogisilla vektorinäytöillä ja modulaarisyntetisaattoreilla. Kaukolammen kosminen musiikki kohtaa LRXY-duon minimalistisen okilloskooppikuvituksen äänimaailmoineen interaktiivisella ja orgaanisella tavalla G Livelabin ainutlaatuisessa audiovisuaalisessa esityksessä. Estetiikan ydin on ääniaaltojen digitaalinen visualisointi – syntyy ikään kuin sähköinen jana, joka reagoi ääneen.

Illan avaa Ana Gutieszca, joka on meksikosta kotoisin oleva suomalainen taiteilija ja audiovisuaalinen artisti. Gutieszcan musiikki on karua kuin aavikko, ja siinä yhdistyvät aivoja sulattava hypnoottinen melu ja järisyttävät rumpukoneen rikkonaiset tekno-beatit. Gutieszca tunnetaan myös Äänitaiteen seuran perustajajäsenenä.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00