EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.5.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Kauko Röyhkä & Röyhkeät

Kauko Röyhkä & Röyhkeät Liput

Kauko Röyhkä on rockmuusikko ja kirjailija, vuosikymmenten ajan ärsyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa taiteellaan.

Kauko Röyhkän debyyttialbumi Steppaillen (1980) kuuluu suomalaisen rockmusiikin klassikoihin, ja Röyhkän romaani Kaksi aurinkoa oli ehdolla Finlandia-palkinnon saajaksi vuonna 1996.

Musiikin ja proosan ohella Röyhkä on kirjoittanut muun muassa elokuvakäsikirjoituksia, tv-draamaa, kolumneja ja levyarvosteluja. Röyhkä sai työstään Suomi-palkinnon vuonna 1995 ja taiteen valtionpalkinnon vuonna 2009.

Vuonna 2024 Kauko Röyhkä & Röyhkeät soittaa mm. Narttu-aikakauden suosituimpia kappaleita, kuten Lauralle, Majavalakki ja Paska kaupunki.

Röyhkän kanssa lavalle astelee pitkän linjan muusikoista koostuva Röyhkeät. Yhtyeen tuorein vahvistus on Kingston Wallissa vaikuttanut basisti Jukka Jylli.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta. Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta varausaika 2 päivää.