EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 11.3.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Kauko Röyhkä: Jumalan lahja – paluu lähteelle

Kauko Röyhkä: Jumalan lahja – paluu lähteelle Liput

Olen kultainen aasi jota
vedetään korvista ja
vedetään hännästä ja
tönitään tungoksessa, tönitään tungoksessa

Apuleius-niminen roomalainen kirjailija kirjoitti Kultaisen aasin (Metamorphosis) 100-luvun jälkipuoliskolla. Se on tarina miehestä, joka tuntee vetoa magiaan ja joka sen seurauksena muuttuu vahingossa aasiksi. Raakojen ja välinpitämättömien isäntien kuormajuhtana hän joutuu kokemaan kovia, kunnes Isis-jumalatar palauttaa hänet taas ihmiseksi.

Apuleiuksen romaani yritti puhua vanhojen jumalien puolesta aikana, jolloin Rooman valtakunta oli hylkäämässä ne ja kääntymässä kristinuskoon. Jumalan lahja oli ilmestyessään vuonna 1993 outo ja vieraantunut rocklevy. Tavallaan siinäkin etsitään yhteyttä vanhoihin jumaliin. Tai johonkin tuntemattomaan, mikä on arjen ja kaiken aisteilla havaittavan takana, johonkin, mikä vie meidät POIS TÄÄLTÄ. Me emme halua alistua orjiksi, me emme halua nöyrtyä ja luopua janosta, joka ajaa tutkimaan ihmismielen pimeyttä. Ehkä pimeys onkin valoa.

Jumalan lahja on ensimmäinen Suomessa tehty occultrock-albumi. Se oli 20 vuotta aikaansa edellä. Nyt Kauko Röyhkä tekee paluun lähteelle ja esittää Jumalan lahjan alusta loppuun. Bändissä soittaa bassoa S.A.Hynninen (Reverend Bizarre, Opium Warlords), kitaraa Puka Oinonen (Nights Of Iguana, Lapinlahden linnut, Pelle Miljoona & Rockers) ja rumpuja uudempi tulokas Roberto Lanz.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus