EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 19.7.2018  /  45 Special  /  Oulu

Kauko Röyhkä

Kauko Röyhkä Liput
Takaisin

Ladataan…

Kauko Röyhkä on pitkän linjan kirjailija ja rockmuusikko, joka on vuodesta 1980 lähtien ärsyttänyt, järkyttänyt ja ihastuttanut Suomen kansaa lauluillaan ja romaaneillaan. Kauko Röyhkän ensimmäinen albumi Steppaillen (1980) on suomalainen rock-klassikko, ja romaani Kaksi aurinkoa oli Finlandia-palkintoehdokkaanavuonna 1996. Röyhkä on kirjoittanut myös mm. elokuvakäsikirjoituksia, tv-draamaa, kolumneja ja levyarvosteluita. Vuonna 1995 Röyhkä sai Suomi-palkinnon ja vuonna 2009 valtion taidepalkinnon.

Tämä monipuolinen lahjakkuus ei osoita hyytymisen merkkejä. Vuonna 2008 ilmestynyt Riku Mattilan kanssa tehty levy oli arvostelu- ja myyntimenestys. 2011 julkaistiin toinen Röyhkä ja Mattila -levy Kaksi lensi tuulen mukaan, joka jatkoi herrojen upeaa yhteistyötä. Levyltä sai runsaasti radiosoittoa rakkauslaulu Sinä.

Vuonna 2009 Kauko Röyhkä teki levyllisen vanhoja laulujaan Mikkelin kaupunginorkesterin kanssa. Tämä jousikokoonpano teki muutaman yhteiskonsertin. Kauko Röyhkä keikkaili myös jazzvirtuoosi Severi Pyysalo Trion kanssa.  Samana vuonna Röyhkä julkaisi yhdessä valokuvaaja Juha Metson kanssa Suursaari-kirjan.

Vuonna 2012 yksi suomalaisen rockin ikoni Kauko Röyhkä & Narttu kokosi voimansa ensin kesän kaikille keskeisille rockfestareille ja loppuvuodesta onnistuneelle klubikiertueelle.

Vuonna 2013 Kauko Röyhkä julkaisi myös kirjallisuutta; romaanin Poika Mancini sekä näyttelijä Ville Haapasalon henkilökuvan Et kuitenkaan usko - Ville Haapasalon varhaisvuodet Venäjällä. Syyskuussa 2014 Oulun Kaupunginteatterin näyttämöllä sai ensi-iltansa näytelmä Poika Mancini. Myös uusi Ville Haapasalo -kirja Et muuten tätäkään usko...  julkaistiin syksyllä, kuten myös kirja Arman Alizadista nimeltä Armanin maailma sekä Kauko Röyhkä (virallinen) Facebook-päivityksistä vaimonsa Olga Välimaan toimittama kirja.

Keväällä 2014 Kauko astui jälleen estradille myös yhtyeen kanssa. Vuorossa oli sekä keikkoja että toukokuussa 2014 julkaistu albumi Etelän peto The Boots -kokoonpanon kanssa. Etelän peto on järjestyksessään Kauko Röyhkän 28:s albumi, mukaan lukien yhteistuotannot, kokoelmat ja livet.

Kauko Röyhkän soolosetti koostuu hänen vanhemmasta materiaalistaan, siihen kuuluvat mm. klassikot Paha maaPaska kaupunki ja Pikku enkeli. Röyhkällä on ollut myös muita musiikillisia sivuprojekteja, kuten yhtyeet 500 kg lihaa sekä Uhrijuhla.

Elokuussa 2015 Röyhkä julkaisi Röyhkä/Inginmaa/Hypnomen -kokoonpanolla musiikkivideon Hietsu, ja marraskuussa videon Paha poika. Nämä videot antoivat oivaa esimakua 29.1.2016 julkaistusta albumista Huominen on uniMarkiisin alla -musiikkivideo julkaistiin puolestaan huhtikuussa 2016.

Joulukuussa 2016 Röyhkä julkaisi uuden albumin, Aamuöiseen sateeseen (Svart Records). Albumi sisältää Röyhkän uusia kappaleita sekä uusia sovituksia aikaisemmista hiteistään. Ensimmäinen single-lohkaisu on Hippityttö helvetistä ja se julkaistiin 21.10.2016. Kokoonpanona levyllä ja keikoilla on Kauko Röyhkä Trio (Kauko Röyhkä, laulu, kitara; Janne Riisiö, perkussiot ja Mikko Hellström, kontrabasso). Samana vuonna Röyhkä julkaisi myös romaanin Lapinpoika (Like).

Alkuvuodesta 2017 Svart Records julkaisee Kauko Röyhkän ja Severi Pyysalon yhteisalbumin Turmion suurherttua. Vierailevana solistina levyllä esiintyy Maarit.

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 22:00