EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.12.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Pirkanmaan musiikkiopisto esittää: Kauheimmat joululaulut (17:00)

Pirkanmaan musiikkiopisto esittää: Kauheimmat joululaulut (17:00) Liput

Tervetuloa joulun räävittömimpään ja epäkorrekteimpaan konserttiin!

Lisäesitys suuren kysynnän vuoksi: Pirkanmaan musiikkiopiston solistit ja bändit esittävät kauheimpia joululauluja G Livelabissa 10.12. kahdessa konsertissa klo 17 ja 21. Molemmat konsertit ovat ikärajattomia, mutta konserttia ei suositella perheen pienimmille.

***

G Livelabin lavalla raikuvat epäsovinnaiset ja oudot joululaulut, joissa joulupukki puree ja lyö! Konsertissa kuullaan kauheimpia joululauluja muun muassa Leevi & The Leavingsin, Juice Leskisen ja M.A Nummisen tuotannosta, unohtamatta Monty Python -komediaryhmän ja South Park -animaatiosarjan parodisia ja satiirisia kappaleita.

Iltaa tähdittävät Pirkanmaan musiikkiopiston upeat laulusolistit kolmen timanttisen bändin sekä PMO Big bandin säestämänä.

Sisältövaroitus! Konsertin ohjelma sisältää alatyylistä kielenkäyttöä, sysimustaa huumoria ja rankkaa yhteiskunnallista satiiria, joten emme suosittele konserttia perheen pikkuväelle.

Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 16:00
Showtime klo 17:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 10.12.2022 16:00.