EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.11.2021  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Katri Ylander

Katri Ylander Liput

Luonnonkauniista, vahvasta äänestään ja tunteisiin vetoavasta tulkinnastaan tunnettu, vahvan paluun tehnyt Katri Ylander saapuu Tuiskulaan marraskuussa!

Katri Ylander tuli koko kansan tietoisuuteen vuonna 2005 sijoittuen Idolsin toisella tuotantokaudella toiseksi. Idolsin jälkeisinä vuosina Ylander julkaisi neljä albumia, joista muistetaan etenkin hitit "Mansikkamäki", "Aamuaurinkoon", "Valehdellaan" ja "Välitunnilla".

Kiireisten vuosien jälkeen huippusuosittu laulaja päätti pitää pidemmän hengähdystauon ja palasi uudella musiikilla marraskuussa 2018 singlellä ”Sinä pärjäät”. Toukokuussa 2019 oli toisen singlen vuoro ja ”Sano mulle jotain kaunista” -kappale nousi hienosti soittoon monelle radiokanavalle ollen hetken radiosoittolistan ykkösenä. Kappale ylitti kesällä 2020 yli 2 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa eli striimasi kultaa. Syksyllä 2020 Katri nähtiin myös Nelosella Tähdet, tähdet -ohjelmassa yhtenä kilpailijana.

Loppuvuodesta 2020 ilmestyi uusin ”Yhteisii unelmii” albumi ja tänä vuonna julkaistut sinkut ”Älä kysy miks” ja ”Jos tänään kuolen” ovat pyörineet taajaan radiossa.

Facebook
Instagram
Youtube

***

Turvallisuus on meille tärkeää.

Pyydämme teitä noudattamaan kaikessa asioinnissa riittäviä turvavälejä, välttämään tarpeettomia fyysisiä kontakteja sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Maskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet. Käteisen sijaan suosittelemme käyttämään korttimaksua. Meillä on käytössä lähimaksu- sekä NFC-mobiilimaksutavat.

Mikäli olet sairas tai vähänkään oireinen, pysy silloin kotona ja asioi meillä vain täysin terveenä muiden asiakkaiden sekä henkilökuntamme turvaamiseksi. THL suosittelee riskiryhmiin kuuluvia välttämään yleisötilaisuuksia.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Tervetuloa Tuiskulaan viihtymään - TURVALLISESTI!

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 18 €
Sekä ennakko- että ovilipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Tapahtuman aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Myynti loppuu 6.11.2021 23:59.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot