EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 13.10.2021  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Katri Ylander, Minä ja Nieminen

Katri Ylander, Minä ja Nieminen Liput

Vahvan paluun tehnyt Katri Ylander saapuu Tullikamarille lokakuussa. Hänet tunnetaan luonnonkauniista ja vahvasta äänestään ja voimakkaista tulkinnoistaan. Loppuvuodesta 2020 ilmestyi ”Yhteisii unelmii” albumi ja tänä vuonna julkaistut sinkut ”Älä kysy miks” ja ”Jos tänään kuolen” ovat pyörineet taajaan radiossa.

Illan avaa raikkaalla popillaan Minä ja Nieminen.

tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Sisäänkäynti Pakkahuoneen ovista, eteispalvelumaksu 3 €/hlö.

Ruuhkien välttämiseksi saavuthan ajoissa.

Tallennamme keikalle tulijoiden henkilötiedot henkilötodistuksen, ajokortin tai kelakortin viivakoodista sähköisesti. Vaihtoehtoisesti voit luoda tiedoista koodin täällä: https://info.tiketti.fi/ 
Noudatamme kapasiteettirajoituksia, turvavälejä ja muita terveysviranomaisten ohjeistuksia. Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Myynti loppuu 13.10.2021 19:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot