EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 30.3.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Katri Ylander

Katri Ylander Liput

KATRI YLANDERILTA UUSI ALBUMI JA KEVÄTKIERTUE

Lukuisista hiteistään tunnettu Katri Ylander julkaisee uransa kuudennen studioalbumin perjantaina 23. helmikuuta. Mosaiikki-nimisen albumin kappaleissa liikutaan erilaisissa tunnelmissa elämän toiveikkuuden, haikeuden, ihastumisten, jatkuvan muutoksen ja luopumisen äärellä. Uuden albumin kera artisti lähtee kevätkiertueelle yhtyeensä kanssa.

Suomalaisia jo kohta kaksikymmentä vuotta musiikillaan koskettanut Katri Ylander julkaisee jatkoa jättihitin Sano mulle jotain kaunista sisältäneelle vuoden 2020 Yhteisii unelmii -albumilleen. Helmikuussa julkaistava Mosaiikki sisältää kymmenen pop-kappaletta, joiden tekstit liikkuvat ihmiselämään kuuluvien tunteiden kirjon äärellä. Pääosin Sampo Haapaniemen tuottamalla levyllä Ylanderin kyky välittää tunteita pääsee oikeuksiinsa.

Albumin nimibiisi Mosaiikki (säv. + san. Rafael Elivuo, Tiina Vainikainen, Aleksanteri Hakaniemi) on Katrin mukaan lohdullinen kuvaus siitä, miten ihmiset ovat kuin mosaiikkeja, koostuessaan aina eletyllä hetkellä kaikista siihen mennessä koetuista kokemuksistaan ja palasista, jotka juuri sillä hetkellä rakentuvat kokonaisuudeksi. "Välillä elämämme pirstaloituvat, mutta ainoa vaihtoehto on kasata palaset uudelleen ja jatkaa matkaa" Katri kertoo.

Mosaiikki-albumilta on jo aiemmin singleinä julkaistu kappaleet Täydellinen mulle, Autio talo, Hautaan asti, Kun me hajotaan ja Oku Luukkaisen kanssa tehty radiohitti Yksi sydän. Uuden albumin myötä Ylander lähtee helmikuun lopussa käynnistyvälle kevätkiertueelle.

Katri Ylander tuli tunnetuksi vuoden 2005 Idols- laulukilpailusta, jossa hän sijoittui toiseksi. Katrilta on julkaistu viisi albumia; 'Katri Ylander' (2006), 'Kaikki nämä sanat' (2007), 'Valvojat' (2009), Katri Ylander & Yksinäinen Yhtye 'Uusi maa' (2013) ja viimeisimpänä Yhteisii unelmii (2020). Lisäksi häneltä löytyvät kokoelmalevyt 'Maailman ihanimmat' (2011) ja 'Parhaat´ (2019). Katri tunnetaan mm. hiteistään 'Mansikkamäki', 'Välitunnilla', 'Valehdellaan', ' Onko vielä aikaa' ja 'Sano mulle jotain kaunista'. Ahkerasti keikkaileva Katri on ollut kahdesti ehdolla Emma Gaalassa (2007 ja 2021), ja hän oli mukana Nelosen Tähdet, Tähdet -ohjelmassa syksyllä 2020.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Lisätietoja voi kysyä osoitteesta [email protected]

Myynti loppuu 30.3.2024 19:00.