EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 15.10.2021  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Katnes

Katnes Liput

Tapahtuma siirtynyt!

Alkuperäiselle päivämäärälle 24.7.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Voit myös palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 24.9.2021 mennessä.

_______________________________________

Katnes on akustispainotteista indie-folkia esittävä laulaja ja laulunkirjoittaja, jonka musiikki kumpuaa pohjoisista vuoristoista, vanhoista tositarinoista, ja elämän virrasta. Katnesin musiikkia on luonnehdittu iättömäksi, melankoliseksi ja täyteläisen rikkaasti, mutta samalla pienimuotoisen herkästi soivaksi. Kati Niemen musiikin eteerisyys ja tummuus luovat tarkoituksenmukaisen kontrastin, jossa karuus ja kauneus kulkevat tiukasti käsi kädessä. Debyyttisingle 'Drop the mask' julkaistiin huhtikuussa 2021.

Katnes esiintyy Tubassa bändinsä kanssa ja esittää setillisen vielä julkaisematonta musiikkia. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, joten suosittelemme varmistamaan paikkasi yleisössä jo ennakkoon.

Kati Niemi - Laulu
Petri Kuusela - Kitara
Jaakko Konttila - Basso
Tuomas Jaatinen - Rummut

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 15.10.2021 18:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot