EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 17. - Pe 20.5.2022  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Katimari Niskala: CUT.IT.OFF

Katimari Niskala: CUT.IT.OFF Liput

CUT.IT.OFF. on Katimari Niskalan sooloesitys, joka käsittelee mielenterveyttä, sisäistettyjä ajatusmalleja ja irtipäästämistä. Fyysistä teatteria, visuaalisuutta, musiikkia ja runoutta yhdistävä esitys on lavallinen yritys leikata itsemme irti ajatuksista, joihin jäämme jumiin. Esitykset KokoTeatterissa 17.-20.5.2022.

CUT.IT.OFF. on abstrakti kertomus vahingollisten ajatusten kohtaamisesta, kivuliaasta kasvusta ja paikkansa ottamisesta.

Esityksen kautta tekijät tutkivat mistä riittämättömyyden tunne kumpuaa, miksi tartumme tuttuihin ajatusmalleihin ja mitä todellinen muutos vaatii toteutuakseen. Esityskonsepti on syntynyt Katimarin tutkimuksesta vaihtaa näkökulmaa leikkaamalla vahingollinen, sisäistetty ajatusmalli irti.

Esiintyjä, AD, konsepti: Katimari Niskala

Valosuunnittelu: Pinja Kokkonen

Graafinen suunnittelu, juliste ja äänisuunnittelu: Moe Mustafa

Pukusuunnittelu: Havina Jäntti

Työskentelyä on tukenut Taiteen Edistämiskeskus korona-apurahalla.

www.kokoteatteri.fi


Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.