EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 13.6.2019  /  Semifinal  /  Helsinki

Kati Salo & Asko Keränen, Anna-Kaarina, Hanna-Maria Lifländer

Kati Salo & Asko Keränen, Anna-Kaarina, Hanna-Maria Lifländer Liput

Ladataan…

Kati Salo & Asko Keränen FB

Anna-Kaarina FB

Hanna-Maria Lifländer FB

Soittoajat:
21:00 Hanna-Maria Lifländer
21:45 Anna-Kaarina
22:30 Kati Salo & Asko Keränen

Semifinalin torstai-ilta 13.6. tarjoilee kolme erilaista naisääntä ja vahvojen indie-artistien illan. Hanna-Maria Lifländeriä, Anna-Kaarinaa ja Kati Saloa ja Asko Kerästä yhdistävät omat laulut, puhuttelevat tulkinnat, kauniit melodiat ja englanninkieli.

HANNA-MARIA LIFLÄNDER on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka tyylissä kuuluu vivahteita niin barokkipopista kuin indie noirista. Tunnelmassa liikutaan hämyisten kabareekapakoiden kautta unenomaisen surrealistisiin sumumaisemiin. Viehkeitä melodioita höystävät omaperäiset sanoitukset, joista ei itseironiaa puutu.

Kappaleet syntyvät pianolla, jolla Hanna-Maria myös esiintyy livekeikoilla. Viime vuonna ilmestyneet levyt Colors in Chains ja Souvenirs from the Void löytyvät mm. Spotifysta.

ANNA-KAARINA on pääkaupunkiseutulainen laulaja-lauluntekijä, jonka So Far debyytti-EP julkaistiin helmikuussa 2019. Bändilevy on kokoelma artistin vuosien varrelta olevia lempikappaleita, joita ei voinut jättää pöytälaatikkoon.

Anna-Kaarina luo herkkiä hetkiä, maalailee surumielisiä maisemia ja luo suuria ja pieniä dynaamisia kaaria. Äänessä kuulee leikin ja kirkkauden ja tummuuden skaalan. Popmusiikin kaavat rikkoontuvat jazz- ja folk-vaikutteilla, sooloilla ja vapaammilla rakenteilla.

Anna-Kaarina julkaisi vuonna 2017 koskettavan Parasite-debyyttisinglensä, jonka kirjoitti ystävänsä Lauran sairastuessa syöpään. EP:n toinen singlelohkaisu Our Song (feat. Jussu Pöyhönen) julkaistiin marraskuussa 2018. Jussu tunnetaan erityisesti Suurlähettiläät-yhtyeen keulahahmona. Anna-Kaarina nousee lavalle yhdessä pianistinsa Mikko Mattilan kanssa.

KATI SALO & ASKO KERÄNEN on vuonna 2014 perustettu duo. Keikkasetti koostuu molempien omista ja yhteisistä lauluista, jossa kuulee olohuone rokin, hyvän unimusiikin, herkän ja kummallisen folkin ja Velvet Undergroundin. Lauluja siivittää Katin kaunis ja intensiivinen ääni. Kati Salo ja Asko Keränen -duo on julkaissut vuonna 2016 EP:n Postcard. Tällä hetkellä he viimeistelevät debyyttialbumiaan.

Kati ja Asko ovat esiintyneet myös Ruotsissa, Saksassa, Ranskassa, Tanskassa ja Gambiassa - kaduilla, kahviloissa, taidenäyttelyiden avajaisissa, klubeilla, puistoissa ja kodeissa.

 

 


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-01:00

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella